Дијана, све сам ти дао, а издала си ме!

Бивша предсједница Извршног одбора СПС-а која сада отворено држи страну предсједничког кандидата Вука Јеремића, Дијана Вукомановић, осула је жестоку паљбу по својим дојучерашњим пријатељима социјалистима и самом лидеру странке.

Србија 05.02.2017 | 19:10
 Дијана, све сам ти дао, а издала си ме!
Ивица Дачић јој поручује да је издајник и подсјећа је да је гласала за Александра Вучића којег такође напада!

Од како је подржала Јеремића, Дијана Вукомановић знатно је заоштрила реторику према СПС-у и Ивици Дачићу за којег је рекла да игра руски рулет подршком заједничком кандидату на предсједничким изборима и да тиме жртвује и углед и опстанак цијеле странке. Она је такође рекла и да “Вучић не вјерује Дачићу ни када му дарове носи”.

“По први пут у историји странке, СПС неће имати свог кандидата за предсједника Србије. Тиме се социјалисти стављају у вазални однос према СНС-у, премда имају искуство колико је била погубна директива Милошевића из Хага да социјалисти подрже Шешеља на предсједничким изборима”, оцијенила је она, а онда открила зашто је у ствари напустила странку.

“Из СПС-а сам изашла јер нисам више хтјела да учествујем у театру апсурда и Дачићевом курсу ријалити-политике. Умјесто да се води озбиљна политика, у СПС-у је ојачала ријалити-фракција и она увелико доприноси паду рејтингу социјалиста”, рекла је она.

Дијанин дојучерашњи шеф у СПС-у и министар спољних послова Ивица Дачић каже да га је Вукомановићева издала и да је он њу створио.

“Срамота ме је да причам о Дијани, она је мој изум. Све сам јој дао, а она ме је издала. Ја сам је измислио. Била је шеф посланичког клуба када смо подржали Александра Вучића. Погледајте шта је тада говорила, а шта прича сада. Када је лагала, питање је сад?”, каже Дачић.

(Ало.рс)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

ана сцх

05.02.2017 19:35

Пала у депресију ,,,,, Као и многи сто лупетају,,, Недај Бозе никоме такве пријатеље,,,,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Искрен

05.02.2017 21:37

Схта си јој до кад немасх схта да јој дасх.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пунто

06.02.2017 10:48

Оно сто си јој требо дати,ти то и немас

Name

Це Ге Вара

06.02.2017 18:46

Па да ли у васој странци мозе неко имати и своје мисљење.Које сте ви фукаре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

07.02.2017 13:38

Ниси ти дао своје, вец си крао од јадног народа и за себе и за њу. Лицемјер дебели. Мали Слобица. Надам се да цес заврсити као и он.

ОДГОВОРИТЕ