Dijana, sve sam ti dao, a izdala si me!

Bivša predsjednica Izvršnog odbora SPS-a koja sada otvoreno drži stranu predsjedničkog kandidata Vuka Jeremića, Dijana Vukomanović, osula je žestoku paljbu po svojim dojučerašnjim prijateljima socijalistima i samom lideru stranke.

Srbija 05.02.2017 | 19:10
 Dijana, sve sam ti dao, a izdala si me!
Ivica Dačić joj poručuje da je izdajnik i podsjeća je da je glasala za Aleksandra Vučića kojeg takođe napada!

Od kako je podržala Jeremića, Dijana Vukomanović znatno je zaoštrila retoriku prema SPS-u i Ivici Dačiću za kojeg je rekla da igra ruski rulet podrškom zajedničkom kandidatu na predsjedničkim izborima i da time žrtvuje i ugled i opstanak cijele stranke. Ona je takođe rekla i da “Vučić ne vjeruje Dačiću ni kada mu darove nosi”.

“Po prvi put u istoriji stranke, SPS neće imati svog kandidata za predsjednika Srbije. Time se socijalisti stavljaju u vazalni odnos prema SNS-u, premda imaju iskustvo koliko je bila pogubna direktiva Miloševića iz Haga da socijalisti podrže Šešelja na predsjedničkim izborima”, ocijenila je ona, a onda otkrila zašto je u stvari napustila stranku.

“Iz SPS-a sam izašla jer nisam više htjela da učestvujem u teatru apsurda i Dačićevom kursu rijaliti-politike. Umjesto da se vodi ozbiljna politika, u SPS-u je ojačala rijaliti-frakcija i ona uveliko doprinosi padu rejtingu socijalista”, rekla je ona.

Dijanin dojučerašnji šef u SPS-u i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić kaže da ga je Vukomanovićeva izdala i da je on nju stvorio.

“Sramota me je da pričam o Dijani, ona je moj izum. Sve sam joj dao, a ona me je izdala. Ja sam je izmislio. Bila je šef poslaničkog kluba kada smo podržali Aleksandra Vučića. Pogledajte šta je tada govorila, a šta priča sada. Kada je lagala, pitanje je sad?”, kaže Dačić.

(Alo.rs)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

ana sch

05.02.2017 19:35

Pala u depresiju ,,,,, Kao i mnogi sto lupetaju,,, Nedaj Boze nikome takve prijatelje,,,,

ODGOVORITE
Name

Iskren

05.02.2017 21:37

Shta si joj do kad nemash shta da joj dash.

ODGOVORITE
Name

punto

06.02.2017 10:48

Ono sto si joj trebo dati,ti to i nemas

Name

Ce Ge Vara

06.02.2017 18:46

Pa da li u vasoj stranci moze neko imati i svoje misljenje.Koje ste vi fukare.

ODGOVORITE
Name

RS

07.02.2017 13:38

Nisi ti dao svoje, vec si krao od jadnog naroda i za sebe i za nju. Licemjer debeli. Mali Slobica. Nadam se da ces zavrsiti kao i on.

ODGOVORITE