Пеле: Нејмар је бољи играч од Роналда!

Легендарни бразилски фудбалер Пеле тврди да је нападач Барселоне Нејмар много бољи играч од звезде Реал Мадрида Кристијана Роналда.

Фудбал 08.02.2017 | 18:30
Пеле: Нејмар је бољи играч од Роналда!
Португалац је добио Златну лопту за 2016, као и ФИФА награду за најбољег фудбалера године, али по многима највећи фудбалер свих времена сматра да су ваздушни дуели једино у чему је Роналдо бољи од Нејмара.

"Једини Нејмаров проблем је игра главом. Али укупно гледајући, Кристијано није бољи од њега. Технички, Нејмар је много бољи, једино га нећете видети да постигне гол главом“, додао је легендарни фудбалер.

Пеле је између 1957 и 1971. одиграо 91 утакмицу у националном тиму и постигао 77 голова, а за садашњег селктора има само речи хвале.

“Јако ми се допада што Тите даје шансу играчима из домаће лиге. Сад играју као екипа, а не као тим појединаца. Титеов приступ ми је одличан. Бразил је одувек имао добре играче, али проблем је што некад нисмо имали екипу. Тите је рекао 'Ајмо да играмо ове утакмице само с играчима из Бразила, да дамо њима шансу, то су добри, нови играчи. А остале ћемо звати, ако нам буду били потребни. Надам се да ће то да функционише“, изјавио је легендарни Бразилац.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар