Pele: Nejmar je bolji igrač od Ronalda!

Legendarni brazilski fudbaler Pele tvrdi da je napadač Barselone Nejmar mnogo bolji igrač od zvezde Real Madrida Kristijana Ronalda.

Fudbal 08.02.2017 | 18:30
Pele: Nejmar je bolji igrač od Ronalda!
Portugalac je dobio Zlatnu loptu za 2016, kao i FIFA nagradu za najboljeg fudbalera godine, ali po mnogima najveći fudbaler svih vremena smatra da su vazdušni dueli jedino u čemu je Ronaldo bolji od Nejmara.

"Jedini Nejmarov problem je igra glavom. Ali ukupno gledajući, Kristijano nije bolji od njega. Tehnički, Nejmar je mnogo bolji, jedino ga nećete videti da postigne gol glavom“, dodao je legendarni fudbaler.

Pele je između 1957 i 1971. odigrao 91 utakmicu u nacionalnom timu i postigao 77 golova, a za sadašnjeg selktora ima samo reči hvale.

“Jako mi se dopada što Tite daje šansu igračima iz domaće lige. Sad igraju kao ekipa, a ne kao tim pojedinaca. Titeov pristup mi je odličan. Brazil je oduvek imao dobre igrače, ali problem je što nekad nismo imali ekipu. Tite je rekao 'Ajmo da igramo ove utakmice samo s igračima iz Brazila, da damo njima šansu, to su dobri, novi igrači. A ostale ćemo zvati, ako nam budu bili potrebni. Nadam se da će to da funkcioniše“, izjavio je legendarni Brazilac.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar