Упознала родитеље са новим момком

Два мјесеца након што се и званично развела од Бранислава Лечића, послије шест година брака, Нина Лечић је родитеље упознала са својим новим момком, тенисером Филипом Крајиновићем.

Србија 04.02.2017 | 19:55
Упознала родитеље са новим момком
Недељема се пише о њеној вези са Крајиновићем, па је тако Нина рјешила да Филипа упозна са својим оцем и мајком.

“Нина је одувијек имала искрен однос са родитељима, посебно са својом мајком, која јој је данас највећа подршка. Како није жељела да родитељи из медија сазнају све о њеној новој вези, рјешила је да их упозна. Њима је најважнија срећа њихове ћерке, па се нису претјерано бунили због ове њене одлуке”, открио је извор близак Нини и додао је да је уз Филипа, она успјела да брже преброди развод.

“Требало јој је мало времена након што се растала од Леке да прихвати чињеницу да ће бити сама. Ипак, цијелу ситуацију је успјела да преброди уз Филипа, који јој је у том тренутку био велика подршка. Како се њих двоје познају одраније и дружили су се, временом је пријатељство прерасло у нешто више”, каже један од Нининих пријатеља.

Са друге стране, након што је заједнички стан на Дедињу остао Нини, Бранислав Лечић се послије развода преселио у свој момачки стан у центру Београда.

“Лека има некретнину у центру града гдје је живио након развода од прве супруге, и сада се поново вратио у тај стан. Са Нином има одличан однос, сина виђа кад год се договори са бившом женом и њих двоје одлично функционишу”, наводи извор близак Лечићу.

(Курир)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

мм

04.02.2017 19:38

Са магарца на коња

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

04.02.2017 23:38

Дуго јој је требало, права Српкиња, кукала јој мајка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Р

05.02.2017 12:35

Сада се види да Су Разлике у Годинама Много Битне ако Је Брак у Питању.

ОДГОВОРИТЕ