Upoznala roditelje sa novim momkom

Dva mjeseca nakon što se i zvanično razvela od Branislava Lečića, poslije šest godina braka, Nina Lečić je roditelje upoznala sa svojim novim momkom, teniserom Filipom Krajinovićem.

Srbija 04.02.2017 | 19:55
Upoznala roditelje sa novim momkom
Nedeljema se piše o njenoj vezi sa Krajinovićem, pa je tako Nina rješila da Filipa upozna sa svojim ocem i majkom.

“Nina je oduvijek imala iskren odnos sa roditeljima, posebno sa svojom majkom, koja joj je danas najveća podrška. Kako nije željela da roditelji iz medija saznaju sve o njenoj novoj vezi, rješila je da ih upozna. Njima je najvažnija sreća njihove ćerke, pa se nisu pretjerano bunili zbog ove njene odluke”, otkrio je izvor blizak Nini i dodao je da je uz Filipa, ona uspjela da brže prebrodi razvod.

“Trebalo joj je malo vremena nakon što se rastala od Leke da prihvati činjenicu da će biti sama. Ipak, cijelu situaciju je uspjela da prebrodi uz Filipa, koji joj je u tom trenutku bio velika podrška. Kako se njih dvoje poznaju odranije i družili su se, vremenom je prijateljstvo preraslo u nešto više”, kaže jedan od Nininih prijatelja.

Sa druge strane, nakon što je zajednički stan na Dedinju ostao Nini, Branislav Lečić se poslije razvoda preselio u svoj momački stan u centru Beograda.

“Leka ima nekretninu u centru grada gdje je živio nakon razvoda od prve supruge, i sada se ponovo vratio u taj stan. Sa Ninom ima odličan odnos, sina viđa kad god se dogovori sa bivšom ženom i njih dvoje odlično funkcionišu”, navodi izvor blizak Lečiću.

(Kurir)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

mm

04.02.2017 19:38

Sa magarca na konja

ODGOVORITE
Name

RS

04.02.2017 23:38

Dugo joj je trebalo, prava Srpkinja, kukala joj majka.

ODGOVORITE
Name

R

05.02.2017 12:35

Sada se vidi da Su Razlike u Godinama Mnogo Bitne ako Je Brak u Pitanju.

ODGOVORITE