Сахрањен главни менаџер 'Гранда'

Изненадна смрт естрадног менаџера Славољуба Ставрића познатијег као Ставра потресла је целу естраду.

Србија 04.02.2017 | 17:38
Сахрањен главни менаџер 'Гранда'
Сузе и јецаји орили су се на Новом бежанијском гробљу.

"Био си добар човек, али си отишао без поздрава. Било те је тако лако волети", рекао је један од најбољих менаџерових пријатеља.

О томе колико је Ставра био поштован и цењен најбоље говори то што су најјача естрадна имена дошла да му одају почаст и испрате га на вечни починак.



Лепа Брена и Саша Поповић, у чијој „Гранд продукцији“ је радио, међу првима су стигли на гробље, а одмах за њима су дошли и Жика Јакшић, Филип Живојиновић и Александра Пријовић, Јелена Гербец, Милица Павловић, Драган Стојковић Босанац, Саша Капор, Драгана Катић, Милан Митровић, Бобан Рајовић, Љуба Перућица, Ивана Павковић и Петар Мити, као и многи други.



Славољуб Ставрић је био главни менаџер певачице Катарине Живковић, која се гушила у сузама.

"Оде мој батица, мој пријатељ, мој заштитник, моја највећа подршка, најбољи менаџер, моја десна рука, оде ми душа од човека. Ако се неко борио за мене, онда је то он. Почивај у миру, батице мој добри. Нека ти је вечна слава. Воли те секица увек и заувек", рекла је певачица.

Млади певачи које је он водио свуда од самог почетка њихове каријере од туге и бола нису проговарали, а најемотивније поруке опроштаја оставили су на венцима.



Подсећања ради, Ставра је изненада преминуо након излива крви у мозак, у уторак, у нишкој болници. Протекла два дана друштвене мреже биле су преплављене стусима певача.



"Делили смо лепо и лоше, али ти си, батица, увек био ту када је требало... Немам речи докле више добри људи одлазе. Почивај у миру, батице мо", написала је Јелена Вучковић.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

yугословен

04.02.2017 17:48

ПОЦИВАЈ У МИРУ НЕКА ТИ ЈЕ ЛАКА ЗЕМЉА ПОСЛЕДЊИ ПОЗДРАВ

ОДГОВОРИТЕ
Name

вирус

05.02.2017 06:53

Ко нема добар зелудац да не цита.

ОДГОВОРИТЕ