Sahranjen glavni menadžer 'Granda'

Iznenadna smrt estradnog menadžera Slavoljuba Stavrića poznatijeg kao Stavra potresla je celu estradu.

Srbija 04.02.2017 | 17:38
Sahranjen glavni menadžer 'Granda'
Suze i jecaji orili su se na Novom bežanijskom groblju.

"Bio si dobar čovek, ali si otišao bez pozdrava. Bilo te je tako lako voleti", rekao je jedan od najboljih menadžerovih prijatelja.

O tome koliko je Stavra bio poštovan i cenjen najbolje govori to što su najjača estradna imena došla da mu odaju počast i isprate ga na večni počinak.



Lepa Brena i Saša Popović, u čijoj „Grand produkciji“ je radio, među prvima su stigli na groblje, a odmah za njima su došli i Žika Jakšić, Filip Živojinović i Aleksandra Prijović, Jelena Gerbec, Milica Pavlović, Dragan Stojković Bosanac, Saša Kapor, Dragana Katić, Milan Mitrović, Boban Rajović, Ljuba Perućica, Ivana Pavković i Petar Miti, kao i mnogi drugi.



Slavoljub Stavrić je bio glavni menadžer pevačice Katarine Živković, koja se gušila u suzama.

"Ode moj batica, moj prijatelj, moj zaštitnik, moja najveća podrška, najbolji menadžer, moja desna ruka, ode mi duša od čoveka. Ako se neko borio za mene, onda je to on. Počivaj u miru, batice moj dobri. Neka ti je večna slava. Voli te sekica uvek i zauvek", rekla je pevačica.

Mladi pevači koje je on vodio svuda od samog početka njihove karijere od tuge i bola nisu progovarali, a najemotivnije poruke oproštaja ostavili su na vencima.



Podsećanja radi, Stavra je iznenada preminuo nakon izliva krvi u mozak, u utorak, u niškoj bolnici. Protekla dva dana društvene mreže bile su preplavljene stusima pevača.



"Delili smo lepo i loše, ali ti si, batica, uvek bio tu kada je trebalo... Nemam reči dokle više dobri ljudi odlaze. Počivaj u miru, batice mo", napisala je Jelena Vučković.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

yugosloven

04.02.2017 17:48

POCIVAJ U MIRU NEKA TI JE LAKA ZEMLJA POSLEDNJI POZDRAV

ODGOVORITE
Name

virus

05.02.2017 06:53

Ko nema dobar zeludac da ne cita.

ODGOVORITE