Суд блокирао Трампову одлуку

Амерички судија у Сеаттлеу је блокирао забрану уласка путницима из седам претежно муслиманских земаља у Сједињене Америчке Државе, коју је прошлог петка донио амерички предсједник Доналд Трамп.

Свијет 04.02.2017 | 10:14
Суд блокирао Трампову одлуку
Федерални судија Јамес Робарт пресудио је против забране која је довела до низа протеста и конфузије на америчким аеродромима те одузимања око 60.000 виза.

Америчким авиокомпанијама речено је да наставе радити као и прије забране, односно да се појединци са валидним визама могу укрцавати на летове ка САД-у. Авиокомпаније раде на ажурирању информација на својим wеб страницама.

Бијела кућа намјерава наставити борбу те су најавили жалбу на ову одлуку.

(Агенције)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

борац

04.02.2017 09:21

Ста знаци суд а наси како Баја казе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

То је то

04.02.2017 09:30

То је то сто други имају а ми не. Код нас преседник изнад свега. У нас нема владавине права. Само босови .....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

04.02.2017 09:45

Ово је ЈЕДИНИ РАЗЛОГ зашто Додику, Човићу и компанији сметају стране судије у Уставном Суду. Треба све "нормалне странке" инсистирати да свих девет судија буду странци наредних 100 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микиц

04.02.2017 12:24

У праву сте. Дух Истине Христове и Правде Бозије могуце је постици духовним препородом у сваком поколењу али мудрост и културне вредности било којег народа се наследјују из поколења у поколење. Због тога у републикама бивсе Југославије медју народима нема истинске обнове, напретка и заједницког сузивота све док Законом Зивота не изумру садасња комунизмом и мрзњом заразене људска поколења огрезла у преварама и лоповлуку сваке врсте.

Name

УСА

04.02.2017 12:01

Тако се то ради.Замисли да Додик је предјесдник УСА и казе да суд прегласава ову или ону нацију а у Америци нема нације , вјере ..која не зиви..Чак ни један политичар не коментарише судску одлуку а камо ли да је исправа ..Додику је висе стало да сједе она тројица страних судија да би имао народ са чиме рајцати и говорити да су Срби због страних судија прегласани.Он добро зна да стране судије неце ићи и кад би он дубио на глави. Он их само користи за своје циљеве.Баци прашину народу у оци ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срамота

04.02.2017 12:07

Значи само Додику и Кељмендију забрана уласка у Америку?

ОДГОВОРИТЕ