Доналд Трамп као Амерички Психо

Један од највећих њемачких недјељника, Дер Спиегел изазвао је приличну буру на друштвеним медијима након што су објавили своју нову насловницу која се налази на новом броју.

Свијет 04.02.2017 | 08:51
Доналд Трамп као Амерички Психо
Доналда Трампа практично су представили као Америчког Психа, који у једној руци држи крвави нож, а у другој одсјечену главу Кипа слободе.

Уз слику, на којој је Трамп без очију и изгледа попут демона, је наслов "Америца Фирст", што је била порука његове предизборне кампање.

Насловница се очигледно односи на Трампову уредбу којом се имигрантима забрањује улазак у Америку. Насловница им је још упечатљивија у онлине издању, гдје из одсјечене главе Кипа слободе капа крв.

Спиегел није стао на томе, већ су се на Тwиттеру наставили спрдати с Трампом, а за то су искористли фотографију која је послужила за један од виралнијих мемеа Доналда Трампа.

Ово није први пут да је Спиегел објавио шокантну насловницу с Трампом. Посебно је остала упамћена она с Трамповом главом разјапљених уста како јури према Земљи као астероид с насловом "Крај свијета" након предсједничких избора.

(НН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Петар

04.02.2017 08:31

Ста год Транп урадио не мозе никако бити гори од оних које је наследио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вронски

04.02.2017 09:36

Нема дилеме да је ово будала која це ставити тацку на и.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

04.02.2017 09:41

Доста је и свијету било Ваших будала, које сте постављали. Мечка игра у Вашем дворишту. Сад је вријеме да се ријешимо шљама и да нам водиља буду: Тесла, Пупин, Гете, Сарвантес, Шекспир, Андрић, Меша и слични. А Ви Американци чекајте, да ли ће Вам икада доћи поново Тесла и Пупин, а они су дигли Америку не са том намјером империјалисте поробљивача. Поздрав добрим људима...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хе хе

04.02.2017 11:43

Љути су јер им се неце остварити сан о цетвртом рајху.

ОДГОВОРИТЕ