Donald Tramp kao Američki Psiho

Jedan od najvećih njemačkih nedjeljnika, Der Spiegel izazvao je priličnu buru na društvenim medijima nakon što su objavili svoju novu naslovnicu koja se nalazi na novom broju.

Svijet 04.02.2017 | 08:51
Donald Tramp kao Američki Psiho
Donalda Trampa praktično su predstavili kao Američkog Psiha, koji u jednoj ruci drži krvavi nož, a u drugoj odsječenu glavu Kipa slobode.

Uz sliku, na kojoj je Tramp bez očiju i izgleda poput demona, je naslov "America First", što je bila poruka njegove predizborne kampanje.

Naslovnica se očigledno odnosi na Trampovu uredbu kojom se imigrantima zabranjuje ulazak u Ameriku. Naslovnica im je još upečatljivija u online izdanju, gdje iz odsječene glave Kipa slobode kapa krv.

Spiegel nije stao na tome, već su se na Twitteru nastavili sprdati s Trampom, a za to su iskoristli fotografiju koja je poslužila za jedan od viralnijih memea Donalda Trampa.

Ovo nije prvi put da je Spiegel objavio šokantnu naslovnicu s Trampom. Posebno je ostala upamćena ona s Trampovom glavom razjapljenih usta kako juri prema Zemlji kao asteroid s naslovom "Kraj svijeta" nakon predsjedničkih izbora.

(NN)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Petar

04.02.2017 08:31

Sta god Tranp uradio ne moze nikako biti gori od onih koje je nasledio.

ODGOVORITE
Name

vronski

04.02.2017 09:36

Nema dileme da je ovo budala koja ce staviti tacku na i.

ODGOVORITE
Name

Đorđe

04.02.2017 09:41

Dosta je i svijetu bilo Vaših budala, koje ste postavljali. Mečka igra u Vašem dvorištu. Sad je vrijeme da se riješimo šljama i da nam vodilja budu: Tesla, Pupin, Gete, Sarvantes, Šekspir, Andrić, Meša i slični. A Vi Amerikanci čekajte, da li će Vam ikada doći ponovo Tesla i Pupin, a oni su digli Ameriku ne sa tom namjerom imperijaliste porobljivača. Pozdrav dobrim ljudima...

ODGOVORITE
Name

He he

04.02.2017 11:43

Ljuti su jer im se nece ostvariti san o cetvrtom rajhu.

ODGOVORITE