Саслушани Игор и Северина Којић!

Северина и Игор Којић саслушани су данас, 3. фебруара у Управи криминалистичке полиције на Новом Београду, по пријави коју је поднео Милан Поповић, а поступајући по захтеву за прикупљање обавештења Првог основног јавног тужилаштва у Београду.

Србија 03.02.2017 | 17:00
Саслушани Игор и Северина Којић!
Наиме, Милан је недавно поднео пријаву против Северине и Игора Којића због фотографија које је син Драгана Којића Кебе објављивао на друштвеним мрежама. Ради се о фотографијама Поповићевог и Северининог сина Александра на којима је петогодишњи дечак без одеће.

Како незванично сазнајемо, Северина и Игор прилично нервозно разговарали су са инспекторима, а у истом расположењу напустили су УКП.

Подсетимо, Милан Поповић пре неколико дана у једном интервјуу објаснио је разлог подношења пријаве и тужби против Северине и Игора Којића.

- Мислим да број тужби није битан, у оваквим процесима тужбе и пријаве с једне и друге стране су нормална ствар. Битно је поменути да су моје тужбе усмерене искључиво на заштиту Александра и на омогућавању Александру да одраста уз оба родитеља. Тужбе са Северинине стране усмерене су ка томе да се ја казним и да се од мене направи криминалац - истакао је Милан.

Том приликом, он је врло јасно рекао шта мисли о присуству породице Којић у животу његовог детета:

- Породица Којић је саставни део живота Северине Којић. Истина је да сам поднео неколико тужби, а мој циљ је да породица Којић остане саставни део живота Северине, а не и саставни део живота мог сина - рекао је Поповић.

(Информер)

Коментари / 0

Оставите коментар