Saslušani Igor i Severina Kojić!

Severina i Igor Kojić saslušani su danas, 3. februara u Upravi kriminalističke policije na Novom Beogradu, po prijavi koju je podneo Milan Popović, a postupajući po zahtevu za prikupljanje obaveštenja Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Srbija 03.02.2017 | 17:00
Saslušani Igor i Severina Kojić!
Naime, Milan je nedavno podneo prijavu protiv Severine i Igora Kojića zbog fotografija koje je sin Dragana Kojića Kebe objavljivao na društvenim mrežama. Radi se o fotografijama Popovićevog i Severininog sina Aleksandra na kojima je petogodišnji dečak bez odeće.

Kako nezvanično saznajemo, Severina i Igor prilično nervozno razgovarali su sa inspektorima, a u istom raspoloženju napustili su UKP.

Podsetimo, Milan Popović pre nekoliko dana u jednom intervjuu objasnio je razlog podnošenja prijave i tužbi protiv Severine i Igora Kojića.

- Mislim da broj tužbi nije bitan, u ovakvim procesima tužbe i prijave s jedne i druge strane su normalna stvar. Bitno je pomenuti da su moje tužbe usmerene isključivo na zaštitu Aleksandra i na omogućavanju Aleksandru da odrasta uz oba roditelja. Tužbe sa Severinine strane usmerene su ka tome da se ja kaznim i da se od mene napravi kriminalac - istakao je Milan.

Tom prilikom, on je vrlo jasno rekao šta misli o prisustvu porodice Kojić u životu njegovog deteta:

- Porodica Kojić je sastavni deo života Severine Kojić. Istina je da sam podneo nekoliko tužbi, a moj cilj je da porodica Kojić ostane sastavni deo života Severine, a ne i sastavni deo života mog sina - rekao je Popović.

(Informer)

Komentari / 0

Ostavite komentar