Црнадак и Могерини о политичкој ситуацији

Министар иностраних послова БиХ Игор Црнадак и високи представник ЕУ за спољну политику и безбједност Федерика Могерини разговараће ће Бриселу у понедјељак, 6. фебруара, о актуелностима на путу БиХ ка ЕУ.

Босна и Херцеговина 03.02.2017 | 16:30
Црнадак и Могерини о политичкој ситуацији
Саговорници ће разговарати и о сарадњи између земаља у региону и политичкој ситуацији у БиХ, саопштено је из Министарства иностраних послова БиХ.

Током радне посјете Бриселу, Црнадак ће се састати и са сталним извјестиоцем Европског парламента за БиХ Кристијаном Дан Предом, копредсједавајућим Групе пријатеља БиХ у Европском парламенту Јасенком Селимовићем, чланом Европског парламента Едуардом Куканом и предсједником Европске народне странке Јозефом Даулом.

(Срна)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Батан

03.02.2017 16:28

Нека Фредерика одговори, везано за принцип оцувања граница, да ли је Југославија имала право на оцување својих граница? Друго питање, кад је планирано да се ЕУ распадне? Треце питање, да ли је идеја о ЕУ послузила за унистење дрзава некадасњег истоцног блока? Цетврто питање, за када је планирана анексија Хрватске и Босне и Херцеговоне од стране Аустрије и Италије, пола пола?

ОДГОВОРИТЕ