Crnadak i Mogerini o političkoj situaciji

Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak i visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbjednost Federika Mogerini razgovaraće će Briselu u ponedjeljak, 6. februara, o aktuelnostima na putu BiH ka EU.

Bosna i Hercegovina 03.02.2017 | 16:30
Crnadak i Mogerini o političkoj situaciji
Sagovornici će razgovarati i o saradnji između zemalja u regionu i političkoj situaciji u BiH, saopšteno je iz Ministarstva inostranih poslova BiH.

Tokom radne posjete Briselu, Crnadak će se sastati i sa stalnim izvjestiocem Evropskog parlamenta za BiH Kristijanom Dan Predom, kopredsjedavajućim Grupe prijatelja BiH u Evropskom parlamentu Jasenkom Selimovićem, članom Evropskog parlamenta Eduardom Kukanom i predsjednikom Evropske narodne stranke Jozefom Daulom.

(Srna)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Batan

03.02.2017 16:28

Neka Frederika odgovori, vezano za princip ocuvanja granica, da li je Jugoslavija imala pravo na ocuvanje svojih granica? Drugo pitanje, kad je planirano da se EU raspadne? Trece pitanje, da li je ideja o EU posluzila za unistenje drzava nekadasnjeg istocnog bloka? Cetvrto pitanje, za kada je planirana aneksija Hrvatske i Bosne i Hercegovone od strane Austrije i Italije, pola pola?

ODGOVORITE