НБА ''Ол-стар'': Томпсон брани титулу, Гордону друга шанса...!

Познати су учесници такмичења у брзом шутирању тројки и закуцавањима на предстојећем Ол стар викенду.

Кошарка 03.02.2017 | 16:15
НБА ''Ол-стар'': Томпсон брани титулу, Гордону друга шанса...!
Субота увече на Ол стар викенду је резервисана за индивидуална такмичења, међу којима су најпопуларнија и најдужу традицију имају брзо шутирање тројки и закуцавања.

Из канцеларије НБА лиге саопштено је да ће Клеј Томпсон (Голден Стејт) кроз 15 дана у Њу Орлеансу бранити титулу најбољег тројкаша, до које је прошле године у Торонту дошао преко клупског друга Стефа Карија и Девина Букера из Финикса.

Кари и Букер овог пута неће учествовати, већ ћешампиона покушати да свргну Кајри Ирвинг (Кливленд), Кајл Лаури (Торонто), Кемба Вокер (Шарлот), Ерик Гордон (Хјустон), Весли Метјус (Далас), Си Џеј Мекалум (Портланд) и Ник "Свеги Пи" Јанг (ЛА Лејкерс).

Арон Гордон (Орландо) биће фаворит такмичења у закуцавањима, након што је 2016. изгубио у финалу - по многима неправедно - од Зека Левина из Минесоте.

Експлозивно крило Меџика овог пута ће пробати да победи Диандреа Џордана (ЛА Клиперс), мало познатог Дерика Џонса Џуниора (Финикс) и Глена Робинсона Трећег (Индијана).

Биће одржан и "скилс челенџ", уз доста звучних имена. На звање највештијег претендоваће петорица учесника Ол стар меча - Ентони Дејвис, Демаркус Казинс, Ајзеја Томас, Џон Вол и Гордон Хејворд, као и младе снаге Девин Букер, Кристапс Порзингис и Џоел Ембид.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар