NBA ''Ol-star'': Tompson brani titulu, Gordonu druga šansa...!

Poznati su učesnici takmičenja u brzom šutiranju trojki i zakucavanjima na predstojećem Ol star vikendu.

Košarka 03.02.2017 | 16:15
NBA ''Ol-star'': Tompson brani titulu, Gordonu druga šansa...!
Subota uveče na Ol star vikendu je rezervisana za individualna takmičenja, među kojima su najpopularnija i najdužu tradiciju imaju brzo šutiranje trojki i zakucavanja.

Iz kancelarije NBA lige saopšteno je da će Klej Tompson (Golden Stejt) kroz 15 dana u Nju Orleansu braniti titulu najboljeg trojkaša, do koje je prošle godine u Torontu došao preko klupskog druga Stefa Karija i Devina Bukera iz Finiksa.

Kari i Buker ovog puta neće učestvovati, već ćešampiona pokušati da svrgnu Kajri Irving (Klivlend), Kajl Lauri (Toronto), Kemba Voker (Šarlot), Erik Gordon (Hjuston), Vesli Metjus (Dalas), Si Džej Mekalum (Portland) i Nik "Svegi Pi" Jang (LA Lejkers).

Aron Gordon (Orlando) biće favorit takmičenja u zakucavanjima, nakon što je 2016. izgubio u finalu - po mnogima nepravedno - od Zeka Levina iz Minesote.

Eksplozivno krilo Medžika ovog puta će probati da pobedi Diandrea Džordana (LA Klipers), malo poznatog Derika Džonsa Džuniora (Finiks) i Glena Robinsona Trećeg (Indijana).

Biće održan i "skils čelendž", uz dosta zvučnih imena. Na zvanje najveštijeg pretendovaće petorica učesnika Ol star meča - Entoni Dejvis, Demarkus Kazins, Ajzeja Tomas, Džon Vol i Gordon Hejvord, kao i mlade snage Devin Buker, Kristaps Porzingis i Džoel Embid.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar