„Тифани“ има ново заштитно лице

Поп певачица Лејди Гага недавно је отпочела сарадњу са компанијом скупоценог накита „Тифани“. Тај култни произвођач склопио је договор са Гагом ради нове кампање имена „Леџендери стајл“.

Мода и љепота 03.02.2017 | 10:29
„Тифани“ има ново заштитно лице
Лејди Гага постала је заштитно лице колекције „Леџендери стајл“ модног накита "Тиффанy ХардWеар", који ће се у продаји наћи крајем априла. 

„Сви који су рођени у Њујорку знају да је 'Тифани' најбољи, то је место на којем се дешава магија. Иако је култни бренд, наставља с радом и иде у корак с временом. За мене, 'Тифани' представља безвременски амерички накит“, истиче певачица.

Како би пласирала своју најновију кампању, компанија се одлучила да искористити мало спортске синергије. Кратки промотивни видео-запис од 60 секунди биће представљен током „Супербоула“ у недељу, када ће наступ Лејди Гаге у полувремену утакмице пратити више милиона људи.

„Тифани“ је већ на сличан начин сарађивао са звездама попут Еле Фенинг и Лупите Њонго. Нова колекција ће бити доступна за ограничен број људи на дан утакмице „Супербоул“.



РТС
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар