Тест: Партизан изгубио од њемачког четвролигаша!

Фудбалери Партизана изгубили су од немачког четвртолигаша Офенбах Кикерса 2:1 (1:0), у првом тест мечу на Кипру.

Фудбал 02.02.2017 | 12:30
Тест: Партизан изгубио од њемачког четвролигаша!
Немци су повели преко Неофитоса из пенала у 44. минуту, Хоџа дуплира предност у 85. након што је лопта одскочила и преварила Кљајића, а почасни погодак за црно-беле постигао је Владимир Ђилас три минута касније.

Тренер Партизана Марко Николић меч је почео у саставу: Кљајић, Вулићевић, Мунир, Остојић, Милетић, Марјановић, Дамњановић, Стевановић Ален, Леонардо, Јовановић, Ђуричковић.

У наставку меча је увео само стрелца Ђиласа, који је 15 минута пре краја утакмице заменио Дамњановића.

Црно-бели су одиграли врло лоше и просечно друго полувреме, а у завршници утакмице Леонардо је пропустио две сјајне прилике, погодио је и стативу.

У гол шансама су били још Петар Ђуричковић и Ђорђе Јовановић, ни они нису били успешни, па је српски тим сурово кажњен за те промашаје.

Партизан ће у четвртак одиграти још један тест меч, ривал ће бити пољска Корона од 15 часова.

Ривал из Офенбаха је тренутно у доњем делу табеле Јужне регионалне лиге, четврог ранга немачког фудбала.

Прва провера Партизана на зимским припремама на Кипру није успела. Фудбалери Марка Николића поражени су од немачког четвртолигаша Кикерс Офенбаха са 2:1 (1:0), мада можда и нису заслужили овакав исход на крају када се све сабере. 

Али, платили су скупу цену чињеници да су у првом полувремену били јалови и неубедљиви, заиграли су добро тек након што су Немци олако повели из пенала преко Неофитоса у финишу првог полувремена, после прекршаја данас једног од најслабијих у редовима Партизана Либијца Ел Мунира.

Могао је Кикерс убедљиво да води после првих 45 минута, али је у првом полувремену солидни Филип Кљајић два пута зауставио ударце из изгледних прилика десног крила Маркса. Са друге стране, све што су Београђани урадили у том периоду игре били су слаби покушаји са дистанце Ђуричковића и Марјановића. Премало за позитиван утисак и сигурно је Марко Николићкритиковао своје пулене на полувремену.

Почетком другог дела Партизан је заиграо много боље. Ређале су се шансе пред голом екипе коју тренира легендарни Немац Оливер Рек, али су у неколико наврата штопери Офенбаха избацивали лопту са гол линије. Петар Ђуричковић није искористио изванредну шансу у 55. минуту са свега неколико метара, а десетак минута касније можда се главни судијаКристофи огрешио о млађаног Јовановића пошто је лопта можда прешла гол линију после његовог шута.

Леонардо који је био стартер на овом мечу је после нервозног издања у већем делу меча (добио жути картон због шамарања ривала) тек у завршници заиграо како треба, а два пута у распону од само једног минута није имао среће. Погодио је и стативу, а голманСебалд имао је доста среће. После тих промашаја уследила је казна на другој страни. Резервиста Дрен Хоџа је поново матирао из контре Кљајића, који је можда могао боље да реагује, и наговестио пораз Партизана.

Све што су црно-бели урадили до краја утакмице био је почасни гол резервисте Владимира Ђиласа у 87. а упркос иницијативи Београђана у самом финишу Офенбах се одбранио.

Лош почетак дана за црно-беле, али ће пулени Марка Николића имати прилику да поправе утисак поподне у окршају са пољском Короном који почиње од 15 часова.

ПАРТИЗАН - КИКЕРС ОФЕНБАХ 1:2 (0:1)
/Ђилас 88 - Неофитос 44. пен, Хоџа 87/

ПАРТИЗАН (4-2-3-1): Кљајић - Вулићевић, Остојић, Милетић, Ел Мунир - Марјановић, Дамњановић (од 74. Ђилас) - Стевановић, Ђуричковић, Леонардо - Јовановић.

КИКЕРС: Себалд, Јоргенс, Савада, Стоилас, Фреј, Шенторк, Гоцер, Шулте, Маркс, Кирхоф, Неофитос. Играли су још: Ванли, Гаул, Фират, Дарвише, Хагеман, Лимани, Хоџа.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Раинер1893

02.02.2017 12:12

Свака цаст Кикерсу!!! Ако, ако

ОДГОВОРИТЕ