Test: Partizan izgubio od njemačkog četvroligaša!

Fudbaleri Partizana izgubili su od nemačkog četvrtoligaša Ofenbah Kikersa 2:1 (1:0), u prvom test meču na Kipru.

Fudbal 02.02.2017 | 12:30
Test: Partizan izgubio od njemačkog četvroligaša!
Nemci su poveli preko Neofitosa iz penala u 44. minutu, Hodža duplira prednost u 85. nakon što je lopta odskočila i prevarila Kljajića, a počasni pogodak za crno-bele postigao je Vladimir Đilas tri minuta kasnije.

Trener Partizana Marko Nikolić meč je počeo u sastavu: Kljajić, Vulićević, Munir, Ostojić, Miletić, Marjanović, Damnjanović, Stevanović Alen, Leonardo, Jovanović, Đuričković.

U nastavku meča je uveo samo strelca Đilasa, koji je 15 minuta pre kraja utakmice zamenio Damnjanovića.

Crno-beli su odigrali vrlo loše i prosečno drugo poluvreme, a u završnici utakmice Leonardo je propustio dve sjajne prilike, pogodio je i stativu.

U gol šansama su bili još Petar Đuričković i Đorđe Jovanović, ni oni nisu bili uspešni, pa je srpski tim surovo kažnjen za te promašaje.

Partizan će u četvrtak odigrati još jedan test meč, rival će biti poljska Korona od 15 časova.

Rival iz Ofenbaha je trenutno u donjem delu tabele Južne regionalne lige, četvrog ranga nemačkog fudbala.

Prva provera Partizana na zimskim pripremama na Kipru nije uspela. Fudbaleri Marka Nikolića poraženi su od nemačkog četvrtoligaša Kikers Ofenbaha sa 2:1 (1:0), mada možda i nisu zaslužili ovakav ishod na kraju kada se sve sabere. 

Ali, platili su skupu cenu činjenici da su u prvom poluvremenu bili jalovi i neubedljivi, zaigrali su dobro tek nakon što su Nemci olako poveli iz penala preko Neofitosa u finišu prvog poluvremena, posle prekršaja danas jednog od najslabijih u redovima Partizana Libijca El Munira.

Mogao je Kikers ubedljivo da vodi posle prvih 45 minuta, ali je u prvom poluvremenu solidni Filip Kljajić dva puta zaustavio udarce iz izglednih prilika desnog krila Marksa. Sa druge strane, sve što su Beograđani uradili u tom periodu igre bili su slabi pokušaji sa distance Đuričkovića i Marjanovića. Premalo za pozitivan utisak i sigurno je Marko Nikolićkritikovao svoje pulene na poluvremenu.

Početkom drugog dela Partizan je zaigrao mnogo bolje. Ređale su se šanse pred golom ekipe koju trenira legendarni Nemac Oliver Rek, ali su u nekoliko navrata štoperi Ofenbaha izbacivali loptu sa gol linije. Petar Đuričković nije iskoristio izvanrednu šansu u 55. minutu sa svega nekoliko metara, a desetak minuta kasnije možda se glavni sudijaKristofi ogrešio o mlađanog Jovanovića pošto je lopta možda prešla gol liniju posle njegovog šuta.

Leonardo koji je bio starter na ovom meču je posle nervoznog izdanja u većem delu meča (dobio žuti karton zbog šamaranja rivala) tek u završnici zaigrao kako treba, a dva puta u rasponu od samo jednog minuta nije imao sreće. Pogodio je i stativu, a golmanSebald imao je dosta sreće. Posle tih promašaja usledila je kazna na drugoj strani. Rezervista Dren Hodža je ponovo matirao iz kontre Kljajića, koji je možda mogao bolje da reaguje, i nagovestio poraz Partizana.

Sve što su crno-beli uradili do kraja utakmice bio je počasni gol rezerviste Vladimira Đilasa u 87. a uprkos inicijativi Beograđana u samom finišu Ofenbah se odbranio.

Loš početak dana za crno-bele, ali će puleni Marka Nikolića imati priliku da poprave utisak popodne u okršaju sa poljskom Koronom koji počinje od 15 časova.

PARTIZAN - KIKERS OFENBAH 1:2 (0:1)
/Đilas 88 - Neofitos 44. pen, Hodža 87/

PARTIZAN (4-2-3-1): Kljajić - Vulićević, Ostojić, Miletić, El Munir - Marjanović, Damnjanović (od 74. Đilas) - Stevanović, Đuričković, Leonardo - Jovanović.

KIKERS: Sebald, Jorgens, Savada, Stoilas, Frej, Šentork, Gocer, Šulte, Marks, Kirhof, Neofitos. Igrali su još: Vanli, Gaul, Firat, Darviše, Hageman, Limani, Hodža.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Rainer1893

02.02.2017 12:12

Svaka cast Kikersu!!! Ako, ako

ODGOVORITE