Због чега је Милијаш преломио да се врати у Звезду?!

Бивши капитен открио који су били кључни разлози да трећи пут у каријери обуче црвено-бели дрес...

Фудбал 04.02.2017 | 12:00
Због чега је Милијаш преломио да се врати у Звезду?!
Ненад Милијаш дуго је "ломио" да ли ће се вратити у Љутице Богдана и на крају је одлучио да трећи пут потпише за Црвену звезду.

Бивши капитен, навео је који су били кључни разлози да ове зиме каже да Црвеној звезди.

"Пре две недеље добио сам изненадни позив. Био је то Миодраг Божовић. Рекао ми је да сам му потребан за одбране титуле, због игре и младих играча у свлачионици. Видео сам тада да је Гроф човек! После тога за мене више није било дилеме. Дошао сам кући и рекао супрузи да остајем, да се више не враћам у Кину", открио је Милијаш у разговору за "Курир" која је ствар преломила да прихвати позив Звезде.

Он је додао да је веома важну улогу у тој одлуци имала и породица, јер је схватио да не жели више да се одваја од супруге Ксеније и синова Лазара и Василија.

"Много ми је било тешко док сам играо у Кини и био сам. Кад сам се вратио у Србију схватио сам да више не могу да водим такав живот".

Милијаш са нестрпљењем очекује нови деби у свом клубу.

"Мени је Звезда као кућа. Као у оној нашој песми 'Звезда ми је све'. Волим што сам се вратио, јер кад год сам играо у Звезди никада нисам осећао притисак, за мене је то увек било ужибање. Докле год будем могао, играћу. Да ли ће то бити до лета или дуже, видећемо. Најважније је да узмемо титулу", рекао је Милијаш.

Ненад Милијаш требало би "за џ" да игра Звезду до краја сезоне, ипак, њему ће бити уплаћен новац на рачун – 200.000 евра које му клуб из Љутице Богдана дугује од раније.

"Новац никада није могао да пресуђује између мене и Звезде. Има истине у ономе што што се прича, јер сам Звезди излазио доста пута у сусрет. Постоји још неки одређени дуг клуба према мени, али не заборављам да је Црвена звезда од мене направила играча и омогућила ми све што имам", навео је Милијаш

И тренер Звезде потврдио је да је звао Милијаш да се врати из истих разлога - због трофеја и важног утицаја на младе.

"О Милијашу не бих да трошим речи, квалитетан је и искусан играч. Биће од помоћи тиму, али и млађим играчима да стасају правилно уз њега", поручио је извештачима на Пафосу Божовић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар