Zbog čega je Milijaš prelomio da se vrati u Zvezdu?!

Bivši kapiten otkrio koji su bili ključni razlozi da treći put u karijeri obuče crveno-beli dres...

Fudbal 04.02.2017 | 12:00
Zbog čega je Milijaš prelomio da se vrati u Zvezdu?!
Nenad Milijaš dugo je "lomio" da li će se vratiti u Ljutice Bogdana i na kraju je odlučio da treći put potpiše za Crvenu zvezdu.

Bivši kapiten, naveo je koji su bili ključni razlozi da ove zime kaže da Crvenoj zvezdi.

"Pre dve nedelje dobio sam iznenadni poziv. Bio je to Miodrag Božović. Rekao mi je da sam mu potreban za odbrane titule, zbog igre i mladih igrača u svlačionici. Video sam tada da je Grof čovek! Posle toga za mene više nije bilo dileme. Došao sam kući i rekao supruzi da ostajem, da se više ne vraćam u Kinu", otkrio je Milijaš u razgovoru za "Kurir" koja je stvar prelomila da prihvati poziv Zvezde.

On je dodao da je veoma važnu ulogu u toj odluci imala i porodica, jer je shvatio da ne želi više da se odvaja od supruge Ksenije i sinova Lazara i Vasilija.

"Mnogo mi je bilo teško dok sam igrao u Kini i bio sam. Kad sam se vratio u Srbiju shvatio sam da više ne mogu da vodim takav život".

Milijaš sa nestrpljenjem očekuje novi debi u svom klubu.

"Meni je Zvezda kao kuća. Kao u onoj našoj pesmi 'Zvezda mi je sve'. Volim što sam se vratio, jer kad god sam igrao u Zvezdi nikada nisam osećao pritisak, za mene je to uvek bilo užibanje. Dokle god budem mogao, igraću. Da li će to biti do leta ili duže, videćemo. Najvažnije je da uzmemo titulu", rekao je Milijaš.

Nenad Milijaš trebalo bi "za dž" da igra Zvezdu do kraja sezone, ipak, njemu će biti uplaćen novac na račun – 200.000 evra koje mu klub iz Ljutice Bogdana duguje od ranije.

"Novac nikada nije mogao da presuđuje između mene i Zvezde. Ima istine u onome što što se priča, jer sam Zvezdi izlazio dosta puta u susret. Postoji još neki određeni dug kluba prema meni, ali ne zaboravljam da je Crvena zvezda od mene napravila igrača i omogućila mi sve što imam", naveo je Milijaš

I trener Zvezde potvrdio je da je zvao Milijaš da se vrati iz istih razloga - zbog trofeja i važnog uticaja na mlade.

"O Milijašu ne bih da trošim reči, kvalitetan je i iskusan igrač. Biće od pomoći timu, ali i mlađim igračima da stasaju pravilno uz njega", poručio je izveštačima na Pafosu Božović.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar