Миленковић: Поносан сам на 4.000.000 за мене!

"Драго ми је што ћу остати у Партизану, имам две жеље које нисам још остварио - титула и Европа са Парним ваљком", поручује млади штопер црно-белих.

Фудбал 04.02.2017 | 09:30
Миленковић: Поносан сам на 4.000.000 за мене!
Мало је недостајало да последњег дана прелазног рока Партизан остане без једног од највећих бисера. Истина за вишемилионски износ - тачније 4.000.000 евра. Чекао се Лестер да купи Кару Мбођа, а да потом белгијски великан Андерлехт новац и пажњу усмери ка Београду ка српском вундеркинду Николи Миленковићу.

Ипак, прича о фамозној понуди из Брисела остала је само на томе.

“Све је било турбулентно, неочекивано. Андерлехт је био веома заинтересован, али нису продали Мбођа стога – није се ослободило место за мене.
Једноставно, два клуба се нису договорила. Драго ми је што ћу остати у Партизану, имам две жеље које нисам још остварио - титула и Европа са Парним ваљком. Верујем да ћу да их испуним“, прокоментарисао јеМиленковић у разговору за Спортски журнал.

Понуда од 4.000.000 евра и то за штопера, барем у Србији, није баш уобичајена појава…

„Велика је ствар и за мене и за клуб што је после само шест месеци константног играња стригла таква понуда за мене. Фантастична ствар, заиста сам поносан“, не крије популарни Блеки.

Млади штопер поручује и да цела прича око трансфера неће оставити психолошког трага на њега.

„Раскрстио сам. Веома сам млад, можда ће мало утицати, али сам главу наместио у правом смеру. Неће бити никаквих последица. С обзиром на то да је било неочекивано, није ми претерано жао, с друге стране - веома ми је драго што ћу остати у Партизану“, закључио јеНикола Миленковић, уз опаску да се нада да ће једног дана вредети 30.000.000, као што му је својевремено прорекао Иван Томић.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар