Milenković: Ponosan sam na 4.000.000 za mene!

"Drago mi je što ću ostati u Partizanu, imam dve želje koje nisam još ostvario - titula i Evropa sa Parnim valjkom", poručuje mladi štoper crno-belih.

Fudbal 04.02.2017 | 09:30
Milenković: Ponosan sam na 4.000.000 za mene!
Malo je nedostajalo da poslednjeg dana prelaznog roka Partizan ostane bez jednog od najvećih bisera. Istina za višemilionski iznos - tačnije 4.000.000 evra. Čekao se Lester da kupi Karu Mbođa, a da potom belgijski velikan Anderleht novac i pažnju usmeri ka Beogradu ka srpskom vunderkindu Nikoli Milenkoviću.

Ipak, priča o famoznoj ponudi iz Brisela ostala je samo na tome.

“Sve je bilo turbulentno, neočekivano. Anderleht je bio veoma zainteresovan, ali nisu prodali Mbođa stoga – nije se oslobodilo mesto za mene.
Jednostavno, dva kluba se nisu dogovorila. Drago mi je što ću ostati u Partizanu, imam dve želje koje nisam još ostvario - titula i Evropa sa Parnim valjkom. Verujem da ću da ih ispunim“, prokomentarisao jeMilenković u razgovoru za Sportski žurnal.

Ponuda od 4.000.000 evra i to za štopera, barem u Srbiji, nije baš uobičajena pojava…

„Velika je stvar i za mene i za klub što je posle samo šest meseci konstantnog igranja strigla takva ponuda za mene. Fantastična stvar, zaista sam ponosan“, ne krije popularni Bleki.

Mladi štoper poručuje i da cela priča oko transfera neće ostaviti psihološkog traga na njega.

„Raskrstio sam. Veoma sam mlad, možda će malo uticati, ali sam glavu namestio u pravom smeru. Neće biti nikakvih posledica. S obzirom na to da je bilo neočekivano, nije mi preterano žao, s druge strane - veoma mi je drago što ću ostati u Partizanu“, zaključio jeNikola Milenković, uz opasku da se nada da će jednog dana vredeti 30.000.000, kao što mu je svojevremeno prorekao Ivan Tomić.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar