Видео: Мурињо је мало нервозан!

Манчестер Јунајтед наставља да расипа бодове против "малих" тимова, а то све више људи Жозеа Муриња.

Фудбал 02.02.2017 | 09:30
Видео: Мурињо је мало нервозан!
Португалац је био врло нервозан после неочекиваног ремија "Црвених ђавола" са Хал Ситијем (0:0) на свом терену у среду увече.

Након што је врло штуро дао своје виђење утакмице, прозвао је новинара због његовог питања како је арбитар требало да суди: "Ако не знаш ништа о фудбалу не би требало да држиш тај микрофон".

Јунајтед је током целе утакмице нападао, али није имао праву идеју како да постигне гол па на крају и није заслужио победу. Ибрахимовић, Мхитарјан, Погба, па у другом делу Мата и Руни, сви су покушавали али без успеха.

"Нисмо постигли гол, тако је немогуће победити. Њихов голман је био добар. Нама је било потребно више времена за игру, није нам било довољно 90 минута, они су гледали шта ће им судија дозволити да раде, не критикујем то, борили су се за себе, њима је сваки бод важан",рекао је Мурињо пре него што га је новинар наљутио.

Одличан меч у гостујућем тиму одиграо је Лазар Марковић који је пет минута пре краја имао и сјајну шансу да сруши великог ривала, али је погодио стативу.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар