Video: Murinjo je malo nervozan!

Mančester Junajted nastavlja da rasipa bodove protiv "malih" timova, a to sve više ljudi Žozea Murinja.

Fudbal 02.02.2017 | 09:30
Video: Murinjo je malo nervozan!
Portugalac je bio vrlo nervozan posle neočekivanog remija "Crvenih đavola" sa Hal Sitijem (0:0) na svom terenu u sredu uveče.

Nakon što je vrlo šturo dao svoje viđenje utakmice, prozvao je novinara zbog njegovog pitanja kako je arbitar trebalo da sudi: "Ako ne znaš ništa o fudbalu ne bi trebalo da držiš taj mikrofon".

Junajted je tokom cele utakmice napadao, ali nije imao pravu ideju kako da postigne gol pa na kraju i nije zaslužio pobedu. Ibrahimović, Mhitarjan, Pogba, pa u drugom delu Mata i Runi, svi su pokušavali ali bez uspeha.

"Nismo postigli gol, tako je nemoguće pobediti. Njihov golman je bio dobar. Nama je bilo potrebno više vremena za igru, nije nam bilo dovoljno 90 minuta, oni su gledali šta će im sudija dozvoliti da rade, ne kritikujem to, borili su se za sebe, njima je svaki bod važan",rekao je Murinjo pre nego što ga je novinar naljutio.

Odličan meč u gostujućem timu odigrao je Lazar Marković koji je pet minuta pre kraja imao i sjajnu šansu da sruši velikog rivala, ali je pogodio stativu.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar