Неко мора да оде - Евертон или Леонардо? Илиев је изабрао...

Пошто су пропали трансфери Миленковића и Михајловића Партизан се окреће алтернативним варијантама и истичном тржишту, јер клупска каса мора да се попуни...

Фудбал 02.02.2017 | 10:00
Неко мора да оде - Евертон или Леонардо? Илиев је изабрао...
Последњег дана прелазног рока у Партизану је било врло бурно! У исто време преговарало се око продаје двојице играча - Немање Михајловића и Николе Миленковића, око овог другог чак је све било договорено са Андерлехтом, али на крају ни један ни други нису напустили Хумску. 

Такав епилог вероватно радује тренера Марка Николића јер су му на располагању остала два важна играча, међути, спортски директор Ивица Илиев није баш срећан како се завршио јучерашњи дан...

"Била је драма, буквално до самог краја прелазног рока, посебно око Миленковића. Чекало се до последњег тренутка да Мбођ пређе у Лестер и да се реализује већ постигнути договор са Андерлехтом у вредности од 4.000.000 евра. На тај начин би многе финансије биле решене", објашњава Илиев у изјави за Вечерње новости.

Јасно, шансе да се продајом неког играча каса попуни још постоје. Међутим, сада у обзир долазе трансфери Леонарда или Евертона, Бразилаца интересантних за источно тржиште.

"Тренутно највише трпи клупска каса. Отворена су још нека тржишта, засада немамо ниједну конкретну понуду из тих земаља, па ни за Евертона из Емирата, како се прича. Рекох и раније, могу да оду Евертон или Јевтовић, уколико доведемо адекватну замену". 

На констатацију да је Леонарда искључио из комбинација, Илиев је додао:

"Евертон и Леонардо су све време код нас били у својеврсном златном кавезу, а ако дође до ситуације да мора да буде продат један или други, пре сам за то да одеЕвертон".

Спортски директор Партизана тврди да последњих дана нису прављени аранжмани унапред, за летњи прелазни рок.

"Понуда за Миленковића је била вансеријска. Иако је постојала њихова жеља нисмо хтели да договарамо трансфер за лето".

Немања Михајловић?

"Што се њега тиче, Штутгарт је отпао раније током дана, касније се поред Сент Етјена појавила могућност да потпише за Ђенову и одмах буде прослеђен на позајмицу у Кротоне. У том клубу постоји проблем ограничења броја странаца, у последњи час су га решили довођењем фудбалера Јувентуса, па је тако затворена могућност за трансфер Михајловића", закључио је Илиев.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар