Neko mora da ode - Everton ili Leonardo? Iliev je izabrao...

Pošto su propali transferi Milenkovića i Mihajlovića Partizan se okreće alternativnim varijantama i ističnom tržištu, jer klupska kasa mora da se popuni...

Fudbal 02.02.2017 | 10:00
Neko mora da ode - Everton ili Leonardo? Iliev je izabrao...
Poslednjeg dana prelaznog roka u Partizanu je bilo vrlo burno! U isto vreme pregovaralo se oko prodaje dvojice igrača - Nemanje Mihajlovića i Nikole Milenkovića, oko ovog drugog čak je sve bilo dogovoreno sa Anderlehtom, ali na kraju ni jedan ni drugi nisu napustili Humsku. 

Takav epilog verovatno raduje trenera Marka Nikolića jer su mu na raspolaganju ostala dva važna igrača, međuti, sportski direktor Ivica Iliev nije baš srećan kako se završio jučerašnji dan...

"Bila je drama, bukvalno do samog kraja prelaznog roka, posebno oko Milenkovića. Čekalo se do poslednjeg trenutka da Mbođ pređe u Lester i da se realizuje već postignuti dogovor sa Anderlehtom u vrednosti od 4.000.000 evra. Na taj način bi mnoge finansije bile rešene", objašnjava Iliev u izjavi za Večernje novosti.

Jasno, šanse da se prodajom nekog igrača kasa popuni još postoje. Međutim, sada u obzir dolaze transferi Leonarda ili Evertona, Brazilaca interesantnih za istočno tržište.

"Trenutno najviše trpi klupska kasa. Otvorena su još neka tržišta, zasada nemamo nijednu konkretnu ponudu iz tih zemalja, pa ni za Evertona iz Emirata, kako se priča. Rekoh i ranije, mogu da odu Everton ili Jevtović, ukoliko dovedemo adekvatnu zamenu". 

Na konstataciju da je Leonarda isključio iz kombinacija, Iliev je dodao:

"Everton i Leonardo su sve vreme kod nas bili u svojevrsnom zlatnom kavezu, a ako dođe do situacije da mora da bude prodat jedan ili drugi, pre sam za to da odeEverton".

Sportski direktor Partizana tvrdi da poslednjih dana nisu pravljeni aranžmani unapred, za letnji prelazni rok.

"Ponuda za Milenkovića je bila vanserijska. Iako je postojala njihova želja nismo hteli da dogovaramo transfer za leto".

Nemanja Mihajlović?

"Što se njega tiče, Štutgart je otpao ranije tokom dana, kasnije se pored Sent Etjena pojavila mogućnost da potpiše za Đenovu i odmah bude prosleđen na pozajmicu u Krotone. U tom klubu postoji problem ograničenja broja stranaca, u poslednji čas su ga rešili dovođenjem fudbalera Juventusa, pa je tako zatvorena mogućnost za transfer Mihajlovića", zaključio je Iliev.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar