Посебан мени - Нишки угоститељи поручују: Ноле, спремили смо ти сармице!

Ниш је под опсадом, гост града је Новак Ђоковић, који је допутовао на југ земље због меча првог кола Дејвис купа између Србије и Русије. И одмах је разочарао локалне угоститеље који му спремају посебан мени због познатог режима исхране.

Тенис 02.02.2017 | 10:15
Посебан мени - Нишки угоститељи поручују: Ноле, спремили смо ти сармице!
- Сигурно нећу пробати роштиљ у Нишу - рекао је при првом обраћању Ноле, чиме је насмејао пристутне, али је и задао тежак ударац власницима ресторана.

Ипак, угоститељи не желе тек тако да се помире са одлуком нашег аса, па по сваку цену желе да га убеде да промени мишљење. Поједници су отишли толико далеко да су направили мени само за најбољег тенисера у историји Србије.

- Имамо изврсно месо, ћевапе, пљескавице, вешалице... То би могло да га натера да промени мишљење. Наша понуда је богата у случају да Новак остане при одлуци да не жели да проба месо. Имамо сармице у виновој лози без глутена, као створене су за њега. Такође, одговарале би му и поховане тиквице, пошто су са безглутенским брашном - поручио је за “Ало!” Зоран, власник реномираног нишког ресторана.

У српском народу влада мишљење да је Новак Ђоковић пао са првог места на АТП листи јер је променио исхрану. Сличног су мишљења и Нишлије.

- Мора, бре, да једе месо, јер нема снаге за мечеве на високом нивоу. Уверен сам да је то разлог због којег губи мечеве. Имамо у понуди крвави бифтек, који би био идеалан за њега - поручио је за наш лист Никола, који прави мени у једном нишком угоститељском објекту.

Није тај ресторан једини који ће покушати да одобровољи Нолета. Многи су понудили своје услуге, уверени да је баш њихово месо најбоље.

- Ћевапи су нам врхунски, свакако би могли да га убеде да промени одлуку. Није што је наша храна, али је најбоља у целом Нишу. Била би велика штета да оде из нашег града, а да не проба роштиљ у нашем објекту - јасна је власница локалног ресторана.

Многи се утркују како би приволели Новака да баш посети њихов локал, знајући да Ниш дуго није дочекао спортисту попут Ђоковића.

- На нашем менију се налазе ћевапи, вешалице, пљескавице. Ресторан се одржава нон-стоп, квалитет хране није опао током свих ових година - јасан је Далибор, менаџер једног нишког ресторана.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар