Poseban meni - Niški ugostitelji poručuju: Nole, spremili smo ti sarmice!

Niš je pod opsadom, gost grada je Novak Đoković, koji je doputovao na jug zemlje zbog meča prvog kola Dejvis kupa između Srbije i Rusije. I odmah je razočarao lokalne ugostitelje koji mu spremaju poseban meni zbog poznatog režima ishrane.

Tenis 02.02.2017 | 10:15
Poseban meni - Niški ugostitelji poručuju: Nole, spremili smo ti sarmice!
- Sigurno neću probati roštilj u Nišu - rekao je pri prvom obraćanju Nole, čime je nasmejao pristutne, ali je i zadao težak udarac vlasnicima restorana.

Ipak, ugostitelji ne žele tek tako da se pomire sa odlukom našeg asa, pa po svaku cenu žele da ga ubede da promeni mišljenje. Pojednici su otišli toliko daleko da su napravili meni samo za najboljeg tenisera u istoriji Srbije.

- Imamo izvrsno meso, ćevape, pljeskavice, vešalice... To bi moglo da ga natera da promeni mišljenje. Naša ponuda je bogata u slučaju da Novak ostane pri odluci da ne želi da proba meso. Imamo sarmice u vinovoj lozi bez glutena, kao stvorene su za njega. Takođe, odgovarale bi mu i pohovane tikvice, pošto su sa bezglutenskim brašnom - poručio je za “Alo!” Zoran, vlasnik renomiranog niškog restorana.

U srpskom narodu vlada mišljenje da je Novak Đoković pao sa prvog mesta na ATP listi jer je promenio ishranu. Sličnog su mišljenja i Nišlije.

- Mora, bre, da jede meso, jer nema snage za mečeve na visokom nivou. Uveren sam da je to razlog zbog kojeg gubi mečeve. Imamo u ponudi krvavi biftek, koji bi bio idealan za njega - poručio je za naš list Nikola, koji pravi meni u jednom niškom ugostiteljskom objektu.

Nije taj restoran jedini koji će pokušati da odobrovolji Noleta. Mnogi su ponudili svoje usluge, uvereni da je baš njihovo meso najbolje.

- Ćevapi su nam vrhunski, svakako bi mogli da ga ubede da promeni odluku. Nije što je naša hrana, ali je najbolja u celom Nišu. Bila bi velika šteta da ode iz našeg grada, a da ne proba roštilj u našem objektu - jasna je vlasnica lokalnog restorana.

Mnogi se utrkuju kako bi privoleli Novaka da baš poseti njihov lokal, znajući da Niš dugo nije dočekao sportistu poput Đokovića.

- Na našem meniju se nalaze ćevapi, vešalice, pljeskavice. Restoran se održava non-stop, kvalitet hrane nije opao tokom svih ovih godina - jasan je Dalibor, menadžer jednog niškog restorana.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar