Пернара "избацили" из школе у Тузли

Млади хрватски политичар Иван Пернар, члан Живог зида и заступник хрватског Сабора, боравио је данас у Тузли где је посетио Електротехничку школу.

Босна и Херцеговина 01.02.2017 | 21:04
Пернара "избацили" из школе у Тузли
У Тузли данас није било наставе за ученике основних и средњих школа због прекомерног загађења ваздуха, али је Пернар ипак посјетио школу гдје је разговарао са директором Селмиром Дадановићем. Након дружења у школи Пернара су "избацили" из установе симулирајући његово изношење из хрватског Сабора, пише Н1.

Пернар је наишао на веома оштре реакције на политичкој сцени у Хрватској због посјета школама и дружења с ученицима јер га оптужују да користи дјецу у политичке сврхе.

"Да сам раније јавио да ћу доћи у Тузлу, а настава одгођена баш данас, могли би рећи као у теорији завјере да су затворили школе јер долази Иван Пернар. Већина директора у Хрватској су љути када дође саборски заступник у школу", нашалио се хрватски заступник у Сабору.

Директор Електротехничке школе у Тузли истакао је да не би никада забранио улазак Пернару у школу, а поготово  не особама које се боре за образовање.

"Ми смо му показали смо чиме се дјеца Електротехничке школе баве и шта раде", казао је директор Електротехничке школе у Тузли.





(Н1)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Хе хе

01.02.2017 20:40

Добар фазон, отвара оци људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

01.02.2017 22:43

ПЕРНАР ЈЕ ЈЕДАН ЈЕДИНИ ТАКАВ СЕ НЕ РАЂА БРАВО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

02.02.2017 04:49

Неће дуго , јер мало је оваквих. Чедомир Јовановиц има сличан гард али није ни близу као овај. Бошњаци имају Еду Мајку али су да отјерали у Израел

ОДГОВОРИТЕ
Name

у круг па на цосе

02.02.2017 10:01

Цовјек који је упетљан у криминалне кругове и афере а за десет година владавине ДОС-а обезбједио је 5 кољено унапред не мозе никако да се пореди са Пернаром!