Pernara "izbacili" iz škole u Tuzli

Mladi hrvatski političar Ivan Pernar, član Živog zida i zastupnik hrvatskog Sabora, boravio je danas u Tuzli gde je posetio Elektrotehničku školu.

Bosna i Hercegovina 01.02.2017 | 21:04
Pernara "izbacili" iz škole u Tuzli
U Tuzli danas nije bilo nastave za učenike osnovnih i srednjih škola zbog prekomernog zagađenja vazduha, ali je Pernar ipak posjetio školu gdje je razgovarao sa direktorom Selmirom Dadanovićem. Nakon druženja u školi Pernara su "izbacili" iz ustanove simulirajući njegovo iznošenje iz hrvatskog Sabora, piše N1.

Pernar je naišao na veoma oštre reakcije na političkoj sceni u Hrvatskoj zbog posjeta školama i druženja s učenicima jer ga optužuju da koristi djecu u političke svrhe.

"Da sam ranije javio da ću doći u Tuzlu, a nastava odgođena baš danas, mogli bi reći kao u teoriji zavjere da su zatvorili škole jer dolazi Ivan Pernar. Većina direktora u Hrvatskoj su ljuti kada dođe saborski zastupnik u školu", našalio se hrvatski zastupnik u Saboru.

Direktor Elektrotehničke škole u Tuzli istakao je da ne bi nikada zabranio ulazak Pernaru u školu, a pogotovo  ne osobama koje se bore za obrazovanje.

"Mi smo mu pokazali smo čime se djeca Elektrotehničke škole bave i šta rade", kazao je direktor Elektrotehničke škole u Tuzli.





(N1)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

He he

01.02.2017 20:40

Dobar fazon, otvara oci ljudima.

ODGOVORITE
Name

BOBA

01.02.2017 22:43

PERNAR JE JEDAN JEDINI TAKAV SE NE RAĐA BRAVO.

ODGOVORITE
Name

3G

02.02.2017 04:49

Neće dugo , jer malo je ovakvih. Čedomir Jovanovic ima sličan gard ali nije ni blizu kao ovaj. Bošnjaci imaju Edu Majku ali su da otjerali u Izrael

ODGOVORITE
Name

u krug pa na cose

02.02.2017 10:01

Covjek koji je upetljan u kriminalne krugove i afere a za deset godina vladavine DOS-a obezbjedio je 5 koljeno unapred ne moze nikako da se poredi sa Pernarom!