Тошић потписао, до краја каријере у Бешикташу!

"Преговори о новом уговору почели су изненада и кратко су трајали. Тако је то кад су обе стране задовољне".

Фудбал 03.02.2017 | 16:30
Тошић потписао, до краја каријере у Бешикташу!
Српски репрезентативац Душко Тошић потписао је нови, трогодишњи уговор са Бешикташом који ће га у клубу из Истанбула задржати до лета 2020. године!  

"Преговори о новом уговору почели су изненада и кратко су трајали. Тако је то кад су обе стране задовољне", казао је искусни штопер, а пренео Спортски журнал. 

Прошлог јануара тренер Орлова Сенол Гунеш поручио некадашњем фудбалеру Црвене звезде, Вердера, Сошоа, Квинс Парка, Бетиса, да не рачуна на њега и да би требало да оде. Овај је решио да упркос свему остане и покуша да се избори за место у тиму, што му је на крају и пошло за руком. Не само да је почео да игра, већ је са Бешикташом освојио титулу и играо Лигу шампиона.  

"Уговор је такав да бих каријеру могао да завршим у Бешикташу. Кад истекне имаћу 35 година и мислим да ће то бити добро време за одлазак у пензију", додао је Душко Тошић.

Српски дефанзивац на добром је путу да са Орловима одбрани тутулу. Бешикташ је први после 19 кола, од Галате има пет бодова више, а од Фенера чак девет. Први пратилац му је Башакшехир, који заостаје два бода...  

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар