Tošić potpisao, do kraja karijere u Bešiktašu!

"Pregovori o novom ugovoru počeli su iznenada i kratko su trajali. Tako je to kad su obe strane zadovoljne".

Fudbal 03.02.2017 | 16:30
Tošić potpisao, do kraja karijere u Bešiktašu!
Srpski reprezentativac Duško Tošić potpisao je novi, trogodišnji ugovor sa Bešiktašom koji će ga u klubu iz Istanbula zadržati do leta 2020. godine!  

"Pregovori o novom ugovoru počeli su iznenada i kratko su trajali. Tako je to kad su obe strane zadovoljne", kazao je iskusni štoper, a preneo Sportski žurnal. 

Prošlog januara trener Orlova Senol Guneš poručio nekadašnjem fudbaleru Crvene zvezde, Verdera, Sošoa, Kvins Parka, Betisa, da ne računa na njega i da bi trebalo da ode. Ovaj je rešio da uprkos svemu ostane i pokuša da se izbori za mesto u timu, što mu je na kraju i pošlo za rukom. Ne samo da je počeo da igra, već je sa Bešiktašom osvojio titulu i igrao Ligu šampiona.  

"Ugovor je takav da bih karijeru mogao da završim u Bešiktašu. Kad istekne imaću 35 godina i mislim da će to biti dobro vreme za odlazak u penziju", dodao je Duško Tošić.

Srpski defanzivac na dobrom je putu da sa Orlovima odbrani tutulu. Bešiktaš je prvi posle 19 kola, od Galate ima pet bodova više, a od Fenera čak devet. Prvi pratilac mu je Bašakšehir, koji zaostaje dva boda...  

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar