Ово се не памти - на Новаковом тренингу у Нишу 4.000 људи!

Становници Ниша и југа Србије, данас су још једном показали колико воле тенис, Новака Ђоковића и остале Дејвис куп репрезентативце пошто је више хиљада људи присуствовало отвореном тренингу наше селекције. Навијачи су аплаузима и овацијама поздравили Ðоковића и најавили сјајну атмосферу која нашу репрезентацију очекује током предстојећег викенда у мечу Дејвис купа против Русије...

Тенис 01.02.2017 | 20:45
Ово се не памти - на Новаковом тренингу у Нишу 4.000 људи!
Више од 4.000 навијача, углавном деце и младих, посматрало је данас отворени тренинг најбољег српског тенисера Новака Ðоковића у нишком Чаиру!

Новак се заједно са осталим српским тенисерима припрема за меч првог кола Светске групе Дејвис купа против Русије, а одлуком да отвори тренинг наставио је лепу праксу са претходних окупљања у Краљеву и Београду. Ипак, овако нешто никада није виђено и само је још једна потврда колико Нишлије воле спорт, односно колико овај град треба форсирати када су у питању било какве репрезентативне акције у било ком спорту.

Навијачи су аплаузима и овацијама поздравили Ðоковића и најавили сјајну атмосферу која га очекује током предстојећег викенда...

Сви они који су прилику да уђу могли су да виде најпре Ђоковића и Душана Лајовића, а потом је Лајовића на терену заменио Филип Крајиновић.

Сваки добар потез најбољег српског тенисера публика је испратила громогласним аплаузима, али и скандирањем "Ноле ми те волимо".

Српски репрезентативци тренинг су завршили сликањем са малишанима из Националног удружења родитеља деце оболеле од рака.

Ђоковић је већ неколико дана у центру пажње у нишу, обилази школе, слика се са децом и дели аутограме, али се и спрема за нове мечеве.

Жреб парова је у четвртак, први меч је на програму у петак када се игра и други синг, у суботу је дубл, а у недељу преостала два сингл меча.

Извор: моззартспорт/Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар