Ovo se ne pamti - na Novakovom treningu u Nišu 4.000 ljudi!

Stanovnici Niša i juga Srbije, danas su još jednom pokazali koliko vole tenis, Novaka Đokovića i ostale Dejvis kup reprezentativce pošto je više hiljada ljudi prisustvovalo otvorenom treningu naše selekcije. Navijači su aplauzima i ovacijama pozdravili Ðokovića i najavili sjajnu atmosferu koja našu reprezentaciju očekuje tokom predstojećeg vikenda u meču Dejvis kupa protiv Rusije...

Tenis 01.02.2017 | 20:45
Ovo se ne pamti - na Novakovom treningu u Nišu 4.000 ljudi!
Više od 4.000 navijača, uglavnom dece i mladih, posmatralo je danas otvoreni trening najboljeg srpskog tenisera Novaka Ðokovića u niškom Čairu!

Novak se zajedno sa ostalim srpskim teniserima priprema za meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa protiv Rusije, a odlukom da otvori trening nastavio je lepu praksu sa prethodnih okupljanja u Kraljevu i Beogradu. Ipak, ovako nešto nikada nije viđeno i samo je još jedna potvrda koliko Nišlije vole sport, odnosno koliko ovaj grad treba forsirati kada su u pitanju bilo kakve reprezentativne akcije u bilo kom sportu.

Navijači su aplauzima i ovacijama pozdravili Ðokovića i najavili sjajnu atmosferu koja ga očekuje tokom predstojećeg vikenda...

Svi oni koji su priliku da uđu mogli su da vide najpre Đokovića i Dušana Lajovića, a potom je Lajovića na terenu zamenio Filip Krajinović.

Svaki dobar potez najboljeg srpskog tenisera publika je ispratila gromoglasnim aplauzima, ali i skandiranjem "Nole mi te volimo".

Srpski reprezentativci trening su završili slikanjem sa mališanima iz Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka.

Đoković je već nekoliko dana u centru pažnje u nišu, obilazi škole, slika se sa decom i deli autograme, ali se i sprema za nove mečeve.

Žreb parova je u četvrtak, prvi meč je na programu u petak kada se igra i drugi sing, u subotu je dubl, a u nedelju preostala dva singl meča.

Izvor: mozzartsport/B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar