Иванка Трамп се каје због овога

Ово је први пут да су јој упућене критике откако је Доналд Трамп постао председник САД.

Свијет 01.02.2017 | 18:23
Иванка Трамп се каје због овога
Иванка Трамп недавно се нашла на мети критика због хаљине. Каже да се "каје и осећа ужасно због тога".

Кћерка америчког председника Доналда Трампа поставила је на Инстаграм фотографију на којој позира са својим супругом, одевена у металик сиву хаљину која је подигла невиђену прашину.

Реч је о тоалети бренда "Каролина Херера", која кошта 5.000 долара и која не би изазвала толику пажњу да није "дошла" у погрешном тренутку.



Наиме, Иванка је у овој хаљини позирала у тренутку када је Трамп забранио улазак у САД избеглицама из муслиманских земаља. Колико је та одлука изнервирала свет говори и то што су се на Интернету појавиле фотографије на којима Иванкину сребрну хаљину упоређују са алуминијумским ћебетом у који је умотана девојчица избеглица. Уз те упоредне фотографије писало је: "Коме боље стоји?"



Иако Трампова ћерка није избрисала фотографију са друштвених мрежа, извори блиски Иванки рекли су за стране медије да се она "осећа ужасно и да не жели да се тако нешто поново догоди".

Ако је тако, како је онда уопште дошло до овакве ситуације?

Неки тврде да су Иванка и њен супруг ортодоксни Јевреји, па да су због Сабата од заласка сунца у петак до заласка сунца у суботу морали да буду изловани од света и технологије.

Зато мисле да је тренутак када је Трампова поставила ову фотографију на друштвене мреже први пут да се за та 24 сата "накачила" на мреже.

Ово је први пут да се Иванка нашла на мети критика откако је Трамп постао председник.

(Мондо.рс)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

слика

01.02.2017 18:10

А ја мислио да се каје због руке на гуузи. ^_^

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

01.02.2017 22:18

Богами и ја сам мислио!

Name

Ма бјажи

01.02.2017 18:15

Ма дај. Која глупост. Ја мислио нешто озбиљно. Ускоро нећеш моћи ставити шарену зимску капу са пуфном на главу јер тобоже то вријеђа осјећаје избјеглица. Глупости доконих људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тип топ

01.02.2017 21:05

Они који су јој упутили те критике, правеци којекаква поредјења, болесно су безобразни.

ОДГОВОРИТЕ