Ivanka Tramp se kaje zbog ovoga

Ovo je prvi put da su joj upućene kritike otkako je Donald Tramp postao predsednik SAD.

Svijet 01.02.2017 | 18:23
Ivanka Tramp se kaje zbog ovoga
Ivanka Tramp nedavno se našla na meti kritika zbog haljine. Kaže da se "kaje i oseća užasno zbog toga".

Kćerka američkog predsednika Donalda Trampa postavila je na Instagram fotografiju na kojoj pozira sa svojim suprugom, odevena u metalik sivu haljinu koja je podigla neviđenu prašinu.

Reč je o toaleti brenda "Karolina Herera", koja košta 5.000 dolara i koja ne bi izazvala toliku pažnju da nije "došla" u pogrešnom trenutku.Naime, Ivanka je u ovoj haljini pozirala u trenutku kada je Tramp zabranio ulazak u SAD izbeglicama iz muslimanskih zemalja. Koliko je ta odluka iznervirala svet govori i to što su se na Internetu pojavile fotografije na kojima Ivankinu srebrnu haljinu upoređuju sa aluminijumskim ćebetom u koji je umotana devojčica izbeglica. Uz te uporedne fotografije pisalo je: "Kome bolje stoji?"Iako Trampova ćerka nije izbrisala fotografiju sa društvenih mreža, izvori bliski Ivanki rekli su za strane medije da se ona "oseća užasno i da ne želi da se tako nešto ponovo dogodi".

Ako je tako, kako je onda uopšte došlo do ovakve situacije?

Neki tvrde da su Ivanka i njen suprug ortodoksni Jevreji, pa da su zbog Sabata od zalaska sunca u petak do zalaska sunca u subotu morali da budu izlovani od sveta i tehnologije.

Zato misle da je trenutak kada je Trampova postavila ovu fotografiju na društvene mreže prvi put da se za ta 24 sata "nakačila" na mreže.

Ovo je prvi put da se Ivanka našla na meti kritika otkako je Tramp postao predsednik.

(Mondo.rs)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

slika

01.02.2017 19:10

A ja mislio da se kaje zbog ruke na guuzi. ^_^

ODGOVORITE
Name

RE

01.02.2017 23:18

Bogami i ja sam mislio!

Name

Ma bjaži

01.02.2017 19:15

Ma daj. Koja glupost. Ja mislio nešto ozbiljno. Uskoro nećeš moći staviti šarenu zimsku kapu sa pufnom na glavu jer tobože to vrijeđa osjećaje izbjeglica. Gluposti dokonih ljudi.

ODGOVORITE
Name

Tip top

01.02.2017 22:05

Oni koji su joj uputili te kritike, praveci kojekakva poredjenja, bolesno su bezobrazni.

ODGOVORITE