Први Ивановићев интервју у Зениту: Још увијек могу на врхунском нивоу!

Ускоро на припрема у Шпанији, деби против ЦСКА у првом пролећном колу.

Фудбал 01.02.2017 | 19:00
Први Ивановићев интервју у Зениту: Још увијек могу на врхунском нивоу!
Зимски човек - Бранислав Ивановић. Јануар као да је створен да у њему капитен српске репрезентације мења клуб. Тако је било кад је 2004. из Срема дошао у ОФКЛ Београд, исти сценарио поновио се 2006. кад су га Романтичари продали Локомотиви, па је 2008. из Москве запуцао у Лондон, да би после равно девет година напустио Челси и обукао дрес Зенита.

Клуб из Санкт Петербурга довео га је као слободног играча и на тајн начин добио велико појачање у трци са московским Спартаком, за титулу првака (разлика је пет бодова).

„Срећан сам што сам дошао у велики клуб какав је Зенит и верујем да заједно можемо до успеха. Надао сам се да ћу се једног дана вратити у Русију, мотивисан сам и уверен да још много година могу да играм на врхунском нивоу. Узбуђен сам што сам овде и што је комплетан посао ишао као подмазан“, рекао је Ивановић у првом обраћању по доласку на стадион „Петровски“.

Према речима дефанзивца који ће за тачно три седмице прославити 33. рођендан не представља му проблем на било које место у одбрани да га стави тренер Мирчеа Луческу.

„Најважније ми је да будем на терену. Једнако добро се осећам и као десни бек и као штопер. Такве ствари су на тренеру, да он одлучи“.

Додао је Бане да још не зна који ће број носити на дресу - „двојку“ неће сигурно, јер је власништво Александра Ањукова - али ће извесно веома брзо пут шпанског Аликантеа, где је екипа од јуче на припремама за пролећни део сезоне. А већ на старту, 4. марта, на програму је велики дерби, ЦСКА - Зенит, у Москви.

Кад то прегрми, Ивановић ће моћи да се посвети и једном од хобија...

„Знам да Зенит има и јак кошаркашки тим, познајем Стефана Марковића (од летос у Зениту, оп. ау) и желим им да буду успешни као и ми. Волим кошарку, пратим је“, додао је српски репрезентативац.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар