Пушком на раднике Електро-дистрибуције

Полицијска станица Лопаре, јуче је око 13,00 часова запримила пријаву од стране радника предузећа Електро-дистрибуција Лопаре да су код лица Р.Ц. открили неовлаштену потрошњу електричне енергије.

Република Српска 01.02.2017 | 17:52
Пушком на раднике Електро-дистрибуције
Након извршене контроле којом је утврђена неовлаштена потрошња електричне енергије, лице Р.Ц. је са репетираном полуаутоматском пушком пријетило радницима Електро – дистрибуције. 

"По запримљеној пријави поступили су полицијски службеници Полицијске станице Лопаре. На основу наредбе Основног суда у Бијељини извршено је претресање просторије које лице Р.Ц. користи у Лопарама. Приликом претресања куће и помоћних објеката у истима је пронађено и привремо одузето три полуатоматске пушке, пушка "М48", пиштољ, те преко 1.400 комада муниције различитог калибра", рекла је за портал ИнфоБијељина Александра Симојловић, портпарол ЦЈБ Бијељина. 

Од стране полицијских службеника Полицијске станице Лопаре лице Р.Ц. је лишен слободе. О свему је обавијештено и Окружно јавно тужилаштво у Бијељини.

Након комплетирања и докуметовања предмета против лица Р.Ц. следи извјештај надлежном тужилаштву због постојања основа сумње да је починио кривична дјела "угрожавање сигурности", "неовлаштена производња и промет оружја или експлозивних материја" и "неовлаштена потрошња електричне енергије".

(ИнфоБН)
(Фото: Илустрација)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Крсти се Крстивоје

01.02.2017 17:15

Остало му из рата и сада це га теретит за сверц орузјем а цовјек нема ни за струју.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лијан

01.02.2017 18:00

Од нове године уцјењују како нема висе да се касни са плацањем,како неце најављивати искљуцење итд,да им је бабовина неби се тако понасали!?

Name

Реалиста

01.02.2017 19:13

Ел. енергија је роба као и свака друга, колико потросимо морамо и да платимо. Можемо ли у продавници да напунимо корпу са намирницама и да изађемо и неплатимо? Пусти те сељачке фоскуле, као да им је бабовина и сл. Максимална казна за разбојника, а правду је требао тражити (ако је му*оња) у згради Владе. Лијепо је требао тамо отићи са арсеналом који посједује и изгонити правду, а не на неком јадном раднику који ради за биједну плату.

Name

лијан

02.02.2017 09:11

Неоправдавам употребу орузја,наравно да се мора плацати,а реци ми како могу поједине институције да неплацају струју по двије године!?А да се понасају као да је бабовина И горе од тога!

Name

Цццц

01.02.2017 22:45

М48 није полуаутоматска пуска :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крсти се Крстивоје

02.02.2017 10:04

Популарно тандзара