Puškom na radnike Elektro-distribucije

Policijska stanica Lopare, juče je oko 13,00 časova zaprimila prijavu od strane radnika preduzeća Elektro-distribucija Lopare da su kod lica R.C. otkrili neovlaštenu potrošnju električne energije.

Republika Srpska 01.02.2017 | 17:52
Puškom na radnike Elektro-distribucije
Nakon izvršene kontrole kojom je utvrđena neovlaštena potrošnja električne energije, lice R.C. je sa repetiranom poluautomatskom puškom prijetilo radnicima Elektro – distribucije. 

"Po zaprimljenoj prijavi postupili su policijski službenici Policijske stanice Lopare. Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini izvršeno je pretresanje prostorije koje lice R.C. koristi u Loparama. Prilikom pretresanja kuće i pomoćnih objekata u istima je pronađeno i privremo oduzeto tri poluatomatske puške, puška "M48", pištolj, te preko 1.400 komada municije različitog kalibra", rekla je za portal InfoBijeljina Aleksandra Simojlović, portparol CJB Bijeljina. 

Od strane policijskih službenika Policijske stanice Lopare lice R.C. je lišen slobode. O svemu je obaviješteno i Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini.

Nakon kompletiranja i dokumetovanja predmeta protiv lica R.C. sledi izvještaj nadležnom tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela "ugrožavanje sigurnosti", "neovlaštena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija" i "neovlaštena potrošnja električne energije".

(InfoBN)
(Foto: Ilustracija)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Krsti se Krstivoje

01.02.2017 17:15

Ostalo mu iz rata i sada ce ga teretit za sverc oruzjem a covjek nema ni za struju.

ODGOVORITE
Name

lijan

01.02.2017 18:00

Od nove godine ucjenjuju kako nema vise da se kasni sa placanjem,kako nece najavljivati iskljucenje itd,da im je babovina nebi se tako ponasali!?

Name

Realista

01.02.2017 19:13

El. energija je roba kao i svaka druga, koliko potrosimo moramo i da platimo. Možemo li u prodavnici da napunimo korpu sa namirnicama i da izađemo i neplatimo? Pusti te seljačke foskule, kao da im je babovina i sl. Maksimalna kazna za razbojnika, a pravdu je trebao tražiti (ako je mu*onja) u zgradi Vlade. Lijepo je trebao tamo otići sa arsenalom koji posjeduje i izgoniti pravdu, a ne na nekom jadnom radniku koji radi za bijednu platu.

Name

lijan

02.02.2017 09:11

Neopravdavam upotrebu oruzja,naravno da se mora placati,a reci mi kako mogu pojedine institucije da neplacaju struju po dvije godine!?A da se ponasaju kao da je babovina I gore od toga!

Name

Cccc

01.02.2017 22:45

M48 nije poluautomatska puska :)

ODGOVORITE
Name

Krsti se Krstivoje

02.02.2017 10:04

Popularno tandzara