План посјете: Сутра Столтенберг у БиХ

Генерални секретар НАТО-а Јенс Столтенберг сутра стиже у радну посјету Босни и Херцеговини.

Босна и Херцеговина 01.02.2017 | 17:31
План посјете: Сутра Столтенберг у БиХ
Столтенберг ће се сусрести са члановима Предсједништва БиХ у 10:25 сати након чега ће услиједити састанак са Младеном Иванићем, Бакиром Изетбеговићем и Драганом Човићем.

Састанак ће трајати 45 минута након чега ће се генерални секретар НАТО-а и предсједавајући Предсједништва БиХ Младен Иванић обратити медијима.

Након посјете Предсједништву БиХ, генерални секретар НАТО-а ће у згради Парламентарне скупштине БиХ имати сусрет с члановима колегија Представничког вијећа БиХ и члановима колегија Вијећа народа, Заједничком комисијом за одбрану и безбједност БиХ, Комисијом за спољне послове Представничког вијећа Парламентарне скупштине БиХ, Комисијом за спољну и трговинску политику, царине, промет и комуникације Вијеће народа Парламентарне скупштине БиХ, те делегацијом Парламентарне скупштине БиХ у Парламентарној скупштини НАТО-а.

(Н1)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Србо

01.02.2017 16:51

Хтјели или не хтјели признати ми смо вец у НАТО организацији, јес да смо у њој небитни и мањи од макова зрна, али ту смо.. Моземо прдити колико хоцемо, глумит да као нецемо уциИ ит'д.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цудно

01.02.2017 18:49

И ово сто је бијела цизмица отисла у Америку мени је мало цудно.Заклињемо се у братску Русију,а она науци католицку молитву па оде на"молитвени доруцак" Оставила Младју да се бори против западног"дусманина".На сцени је поново бацање прасине народу у оци.Вјерујем да нема ниста од тузбе против Србије,а да ови простори удју у НАТО

ОДГОВОРИТЕ