Plan posjete: Sutra Stoltenberg u BiH

Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg sutra stiže u radnu posjetu Bosni i Hercegovini.

Bosna i Hercegovina 01.02.2017 | 17:31
Plan posjete: Sutra Stoltenberg u BiH
Stoltenberg će se susresti sa članovima Predsjedništva BiH u 10:25 sati nakon čega će uslijediti sastanak sa Mladenom Ivanićem, Bakirom Izetbegovićem i Draganom Čovićem.

Sastanak će trajati 45 minuta nakon čega će se generalni sekretar NATO-a i predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić obratiti medijima.

Nakon posjete Predsjedništvu BiH, generalni sekretar NATO-a će u zgradi Parlamentarne skupštine BiH imati susret s članovima kolegija Predstavničkog vijeća BiH i članovima kolegija Vijeća naroda, Zajedničkom komisijom za odbranu i bezbjednost BiH, Komisijom za spoljne poslove Predstavničkog vijeća Parlamentarne skupštine BiH, Komisijom za spoljnu i trgovinsku politiku, carine, promet i komunikacije Vijeće naroda Parlamentarne skupštine BiH, te delegacijom Parlamentarne skupštine BiH u Parlamentarnoj skupštini NATO-a.

(N1)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Srbo

01.02.2017 16:51

Htjeli ili ne htjeli priznati mi smo vec u NATO organizaciji, jes da smo u njoj nebitni i manji od makova zrna, ali tu smo.. Mozemo prditi koliko hocemo, glumit da kao necemo uciI it'd.

ODGOVORITE
Name

Cudno

01.02.2017 18:49

I ovo sto je bijela cizmica otisla u Ameriku meni je malo cudno.Zaklinjemo se u bratsku Rusiju,a ona nauci katolicku molitvu pa ode na"molitveni dorucak" Ostavila Mladju da se bori protiv zapadnog"dusmanina".Na sceni je ponovo bacanje prasine narodu u oci.Vjerujem da nema nista od tuzbe protiv Srbije,a da ovi prostori udju u NATO

ODGOVORITE