Видео - Клоп ''вриштао'' на судију: Нико не може да нас побиједи!

Менаџер Ливерпула "просуо" је емоције пред четвртим судијом утакмице против Челсија, након што је Мињоле одбранио Костин пенал.

Фудбал 01.02.2017 | 20:30
Видео - Клоп ''вриштао'' на судију: Нико не може да нас побиједи!
Јирген Клоп самоиницијативно је на конференцији за новинаре разјаснио шта се на утакмици Ливерпул - Челси (1:1) догодило после пенала, који је Симон Мињоле у 77. минуту одбранио Дијегу Кости.

Ливерпулов менаџер жустро је пришао четвртом судији и изговорио неколико речи...

"Био сам мало љут што главни судија (Марк Клатенбург) није зауставио игру због фаула над Ловреном, који је претходио прекршају за пенал. Зато желим да објасним шта је било између мене и четвртог судије, да ми не би неко читао са усана и правио велику причу око тога", рекао је Клоп.

"Судији сам рекао 'Нико не може да нас победи!', што наравно није тачно, али у том тренутку сам се тако осећао".

Да је Коста затресао мрежу са 11 метара, а Челси победио, био би то четврти пораз "редса" на Енфилду у размаку од само 10 дана! Тако нешто последњи пут је забележено 1923. године.



Клоп је додао да је после утакмице нашао четвртог судију Сворбрика и извинио се због поменутог испада.

"Објаснио сам му да сам био узбуђен у том тренутку, а он је одговорио да нема никаквих проблема и да му се допада страст са којом пратим игру. Ето, први пут сам тако нешто чуо од једног судије".

Темпераментни стручњак током дербија у уторак је имао краћу конверзацију и са навијачем, који је негодовао када су играчи Ливерпула дали пас уназад.

Његов тим заузима четврто место на табели, са бодом мање од Тотенхема и Арсенала, али чак 10 од водећег Челсија, што значи да је пласман у Лигу шампиона реалан циљ у преосталих 15 кола Премијер лиге.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар