Video - Klop ''vrištao'' na sudiju: Niko ne može da nas pobijedi!

Menadžer Liverpula "prosuo" je emocije pred četvrtim sudijom utakmice protiv Čelsija, nakon što je Minjole odbranio Kostin penal.

Fudbal 01.02.2017 | 20:30
Video - Klop ''vrištao'' na sudiju: Niko ne može da nas pobijedi!
Jirgen Klop samoinicijativno je na konferenciji za novinare razjasnio šta se na utakmici Liverpul - Čelsi (1:1) dogodilo posle penala, koji je Simon Minjole u 77. minutu odbranio Dijegu Kosti.

Liverpulov menadžer žustro je prišao četvrtom sudiji i izgovorio nekoliko reči...

"Bio sam malo ljut što glavni sudija (Mark Klatenburg) nije zaustavio igru zbog faula nad Lovrenom, koji je prethodio prekršaju za penal. Zato želim da objasnim šta je bilo između mene i četvrtog sudije, da mi ne bi neko čitao sa usana i pravio veliku priču oko toga", rekao je Klop.

"Sudiji sam rekao 'Niko ne može da nas pobedi!', što naravno nije tačno, ali u tom trenutku sam se tako osećao".

Da je Kosta zatresao mrežu sa 11 metara, a Čelsi pobedio, bio bi to četvrti poraz "redsa" na Enfildu u razmaku od samo 10 dana! Tako nešto poslednji put je zabeleženo 1923. godine.



Klop je dodao da je posle utakmice našao četvrtog sudiju Svorbrika i izvinio se zbog pomenutog ispada.

"Objasnio sam mu da sam bio uzbuđen u tom trenutku, a on je odgovorio da nema nikakvih problema i da mu se dopada strast sa kojom pratim igru. Eto, prvi put sam tako nešto čuo od jednog sudije".

Temperamentni stručnjak tokom derbija u utorak je imao kraću konverzaciju i sa navijačem, koji je negodovao kada su igrači Liverpula dali pas unazad.

Njegov tim zauzima četvrto mesto na tabeli, sa bodom manje od Totenhema i Arsenala, ali čak 10 od vodećeg Čelsija, što znači da je plasman u Ligu šampiona realan cilj u preostalih 15 kola Premijer lige.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar