Шема за љето: Миленковић у Торину, Партизану капара одмах!

У игри био и Виљареал...

Фудбал 01.02.2017 | 17:30
Шема за љето: Миленковић у Торину, Партизану капара одмах!
Није отишао у јануару. Можда наредних дана заврши у Русији, Израелу или на некој другој дестинацији у земљама где је зимска пијаца још отворена, али на лето се Никола Миленковићизвесно сели из Партизана.

И то у - Торино!

Спортски журнал чак пише да би црно-бели већ ове зиме од популарних Бикова могли да добију капару на име трансфера талентованог штопера, којом би прегрмели тежак финансијски период у првом делу 2017. Настао, између осталог, услед чињенице да засад никог није продао, ако се изузме одлазак Николе Ђурђића у дански Рандерс за 100.000 евра.

Миленковић вреди далеко више. У питању су милиони. А Партизан има добре контакте са Торином, где је летос продао још један бисер - Сашу Лукића за 1.200.000 евра - те би по истом принципу могао и Николу. Тим пре што је клуб са севера Италије постао, на неки начин, Елдорадо за Србе. Тамо су тренер Синиша Михајловић, везити Адем Љајић и Лукић, од 1. јуна голман Вања Милинковић Савић...

Засад није позната сума коју би Торино уплатио Партизану на име обештећења, међутим, подсећање да је Андерлехт последњег дана прелазног рока желео да издвоји 4.000.000 евра (да је продао Кару Мбођија у Лестер) доводи до закључка колико на тржишту, заправо, вреди Никола Миленковић.

Можда и више, јер МОЗЗАРТ Спорт сазнање да је Виљареал синоћ желео да плати чак 6.000.000 евра, али да посао са Шпанцима није закључен, јер је Миленковић обећан Торину. Онда је и сума, ваљда, већа.

Или би бар тако требало да буде.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар