Šema za ljeto: Milenković u Torinu, Partizanu kapara odmah!

U igri bio i Viljareal...

Fudbal 01.02.2017 | 17:30
Šema za ljeto: Milenković u Torinu, Partizanu kapara odmah!
Nije otišao u januaru. Možda narednih dana završi u Rusiji, Izraelu ili na nekoj drugoj destinaciji u zemljama gde je zimska pijaca još otvorena, ali na leto se Nikola Milenkovićizvesno seli iz Partizana.

I to u - Torino!

Sportski žurnal čak piše da bi crno-beli već ove zime od popularnih Bikova mogli da dobiju kaparu na ime transfera talentovanog štopera, kojom bi pregrmeli težak finansijski period u prvom delu 2017. Nastao, između ostalog, usled činjenice da zasad nikog nije prodao, ako se izuzme odlazak Nikole Đurđića u danski Randers za 100.000 evra.

Milenković vredi daleko više. U pitanju su milioni. A Partizan ima dobre kontakte sa Torinom, gde je letos prodao još jedan biser - Sašu Lukića za 1.200.000 evra - te bi po istom principu mogao i Nikolu. Tim pre što je klub sa severa Italije postao, na neki način, Eldorado za Srbe. Tamo su trener Siniša Mihajlović, veziti Adem Ljajić i Lukić, od 1. juna golman Vanja Milinković Savić...

Zasad nije poznata suma koju bi Torino uplatio Partizanu na ime obeštećenja, međutim, podsećanje da je Anderleht poslednjeg dana prelaznog roka želeo da izdvoji 4.000.000 evra (da je prodao Karu Mbođija u Lester) dovodi do zaključka koliko na tržištu, zapravo, vredi Nikola Milenković.

Možda i više, jer MOZZART Sport saznanje da je Viljareal sinoć želeo da plati čak 6.000.000 evra, ali da posao sa Špancima nije zaključen, jer je Milenković obećan Torinu. Onda je i suma, valjda, veća.

Ili bi bar tako trebalo da bude.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar