Лукин први интервју у дресу Кристал Паласа...

Дао сам шест голова на 17 утакмица - што је мало чудно за мене! "Био сам успешан", насмејао се српски репрезентативац.

Фудбал 01.02.2017 | 18:30
Лукин први интервју у дресу Кристал Паласа...
Прелазак Луке Миливојевића у Кристал Палас био је један од већих трансфера последњег дана прелазног рока.

Он је поред сликања у резиденцији Паласа потписао уговор на три и по године, а висина трансфера је око 14.000.000 евра, док ће Лука према информацијама из Грчке примати око 2.000.000 евра годишње.

У свом првом интервјуу у новом клубу Лука је истакао да је почаствован што ће играти у Премијер лиги, али и да је иза њега успешан период играња у Олимпијакосу.

"Узбуђен сам што сам дошао у Кристал Палас и веома узбуђен што ћу играти у Премијер лиги која је једна од најбољих лига на свету. Даћу све од себе, да што више помогнем тиму и да се привикнем на лигу и нови тим што је могуће пре", рекао је Миливојевић.

Српски репрезентативац ће Енглезима задавати муке због изговора његовог презимена, а за оне који можда нису упућени у његове способности кратко је описао себе као фудбалера.

"Ја сам дефанзивни везиста, покушавам да контролишем игру и да донесем екипи баланс. Даваћу све од себе да покажем квалитете што је могуће пре. Ове године сам постигао шест голова на 17 утакмица што је помало чудно за мене. Био сам успешан у Олимпијакосу. У Лиги сам играо скоро сваки меч, пропустио сам један због суспензије због картона", поручио је Миливојевић.

После потписивања уговора коментар о новом појачању дао је и Сем Алардајс који је похвалио српског репрезентативца.

"Одушевљен сам што је Лука дошао у клуб. Он има искуство играња Лиге шампиона и репрезентативног фудбала и допринеће новој димензији нашег везног реда", био је први утисак тренера Кристал Паласа.

Наставио је Биг Сем да хвали нашег репрезентативца.

"Он је талентован фудбалер који игра добро са обе ноге. Интелигентан је у додавању, а иде му за руком да буде и веома снажан у одбрани. Добар је и са -  и без лопте", закључио је Алардајс.

Срећно!

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар