Lukin prvi intervju u dresu Kristal Palasa...

Dao sam šest golova na 17 utakmica - što je malo čudno za mene! "Bio sam uspešan", nasmejao se srpski reprezentativac.

Fudbal 01.02.2017 | 18:30
Lukin prvi intervju u dresu Kristal Palasa...
Prelazak Luke Milivojevića u Kristal Palas bio je jedan od većih transfera poslednjeg dana prelaznog roka.

On je pored slikanja u rezidenciji Palasa potpisao ugovor na tri i po godine, a visina transfera je oko 14.000.000 evra, dok će Luka prema informacijama iz Grčke primati oko 2.000.000 evra godišnje.

U svom prvom intervjuu u novom klubu Luka je istakao da je počastvovan što će igrati u Premijer ligi, ali i da je iza njega uspešan period igranja u Olimpijakosu.

"Uzbuđen sam što sam došao u Kristal Palas i veoma uzbuđen što ću igrati u Premijer ligi koja je jedna od najboljih liga na svetu. Daću sve od sebe, da što više pomognem timu i da se priviknem na ligu i novi tim što je moguće pre", rekao je Milivojević.

Srpski reprezentativac će Englezima zadavati muke zbog izgovora njegovog prezimena, a za one koji možda nisu upućeni u njegove sposobnosti kratko je opisao sebe kao fudbalera.

"Ja sam defanzivni vezista, pokušavam da kontrolišem igru i da donesem ekipi balans. Davaću sve od sebe da pokažem kvalitete što je moguće pre. Ove godine sam postigao šest golova na 17 utakmica što je pomalo čudno za mene. Bio sam uspešan u Olimpijakosu. U Ligi sam igrao skoro svaki meč, propustio sam jedan zbog suspenzije zbog kartona", poručio je Milivojević.

Posle potpisivanja ugovora komentar o novom pojačanju dao je i Sem Alardajs koji je pohvalio srpskog reprezentativca.

"Oduševljen sam što je Luka došao u klub. On ima iskustvo igranja Lige šampiona i reprezentativnog fudbala i doprineće novoj dimenziji našeg veznog reda", bio je prvi utisak trenera Kristal Palasa.

Nastavio je Big Sem da hvali našeg reprezentativca.

"On je talentovan fudbaler koji igra dobro sa obe noge. Inteligentan je u dodavanju, a ide mu za rukom da bude i veoma snažan u odbrani. Dobar je i sa -  i bez lopte", zaključio je Alardajs.

Srećno!

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar