Изетбеговић тражио искључење Шепића из СДА

Предсједник СДА Бакир Изетбеговић тражио је на посљедњој сједници страначког Предсједништва искључење Сенада Шепића из странке, преноси "Дневни аваз".

Босна и Херцеговина 01.02.2017 | 09:45
Изетбеговић тражио искључење Шепића из СДА
Према тврдњама извора из врха СДА, гласање о Шепићевом искључењу је уствари био једини приједлог који је Изетбеговић ставио на гласање на недавној сједници руководства странке. Међутим, Изетбеговићев приједлог добио је подршку само пет чланова Предсједништва СДА, које има 30 чланова.

Приједлог предсједника СДА подржали су Асим Камбер, Салко Зилџић, Фикрет Превљак, Сенија Бубић и Мирсад Кукић.

Након што је видио да његов приједлог за искључење Шепића из СДА нема подршку већине, Изетбеговић то питање није више потенцирао, нити коментарисао, а накнадно су услиједили закључци о стављању ван снаге одлуке о санкцијама против Сенада Шепића и Садика Ахметовића, уз обавезу да се убудуће обустави јавна полемика и да "четворка" подржи јединство СДА и рад Клуба СДА у парламенту БиХ.

Према истом извору, ни након ових закључака Шепић се неће вратити у Клуб СДА у Представничком дому парламента БиХ, који је недавно напустио.

Агенције

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Деки

01.02.2017 09:00

Типично за наше просторе...Сви који су способни су "доживотним ухљебима" пријетња и њих треба елиминисати, бар из странке... онај ко је некада слушао овог Шепића зна о чему причам, а о Риђобрадом је већ давно све речено

ОДГОВОРИТЕ
Name

код нас у БИХ

01.02.2017 10:41

Су свим сколованим људима,нескоиовани сефови или водје сто је интересантно и ако и један од тих пеметних људи поцне мислити другације и предлози несто боље и не буде добар послусник,одмах је издајник странке и треба га избацити.Свака владајуца странка је исто смеце по томе принципу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хе хе

01.02.2017 11:34

Овај Сепиц це унистити Изетбеговица. Уствари вец га је унистио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Подрска

01.02.2017 21:45

Бакир висе нема подрску у СДА .Сепиц је тај који се не боји Изметбеговица а Изметбеговиц се боји Сепица ..

ОДГОВОРИТЕ